Πρώτη αντίδραση όταν μαθαίνεις ότι θα υποδυθείς τον Κοβαλσκι..

-Πρώτη αντίδραση ήταν ευγνωμοσύνη που ο Μιχαήλ ήθελε να ξανασυνεργαστούμε..γιατί είναι πολύ πιο τρυφερό να έχεις συνεργαστεί με κάποιον και εκείνος να ξαναεπιθυμει..έτσι ειμαι και στη ζωή μου κάνω συγκεκριμένα πράγματα..μποξ και παίζω μουσική από μικρή ηλικία..και στο θέατρο έχω δουλέψει με λίγους σκηνοθέτες πολλές φορές..τον Μαστοράκη τον Καραθάνο τον Καραζήση..επίσης ότι θα δούλευα μ αυτά τα άτομα που τα γνωρίζω ήταν πολύ όμορφο..καθώς για μένα είναι το πιο σημαντικό..

Τι αντιπροσωπεύει ο Στανλευ..

-Ο Στάνλεϊ όπως και η Στέλλα και η Μπλανς είναι ο Τενεσσι Ουιλιαμς..κάθε μεγάλος συγγραφέας δε μπορεί παρά να είναι σε ρόλο που γράφει..αυτό που αντιπροσωπεύει ο Στάνλεϊ είναι μια δίψα για ζωή..ο κάθε ένας μπορεί να του φορέσει μια ταμπέλα αυτό δεν με αφορά,εμένα μ ενδιαφέρει να τον καταλάβω..δεν θεωρώ ότι είναι τίποτα ο Στανλευ,αυτός που θα το θεωρήσει είναι ο θεατής εγώ προσπαθώ να καταλάβω αυτόν τον άνθρωπο..η δουλειά του ηθοποιού είναι να καταλάβει οχι να αποδώσει..

Βρήκες κοινά στοιχεία ή θέλησες να χτίσεις ένα δικό σου ήρωα..

-αυτό που συμβαίνει είναι ότι προσπαθείς να βρεις το σημείο που συγκλινεις μ αυτόν και αυτό το σημείο εσύ να το μεγεθύνεις..εκει όπου διασταυρώνεστε στο οτιδήποτε.

Ο Στανλευ σαν Πολωνός μετανάστης μπορεί να έχει ίσες ευκαιρίες μ έναν Αμερικανο..

-σίγουρα στην τοτε Αμερική ήταν η απόλυτη εφαρμογή του καπιταλισμού με τα καλά του και τα κακά του..συνεπώς μπορεί να προερχόταν από ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας και το βλέπουμε..η πληγή του είναι αυτή..και απο κει ξυπνάει και η δύναμη του..αυτή η πληγή του ότι είναι κοινός τον κάνει να δουλέψει περισσότερο..έτσι σ αυτον τον ορθολογισμενο καπιταλισμό που τότε έσφυζε μπορούσε μέσω της πολυς δουλειάς να πάρει αυτό που δικαιούταν..

Η Στέλλα με τον Στανλευ είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι ποσο εύκολο είναι να συνυπάρξουν μεταξύ τους..

-το διαφορετικό είναι το απ έξω που βλέπουμε γιατί αυτοί οι δύο διαφορετικοί κόσμοι υπάρχει κάτι ζωικο που συγκλίνουν μεταξύ τους..από κει και πέρα κάτι το οποίο είναι αποτρεπτικό αν έχεις την διάθεση να το εξερευνήσεις μπορεί να είναι και προτρεπτικό,γιατί αν η ψυχή σου είναι ανοιχτή θ αναζητήσεις το “άλλο”..και μόνο αν είσαι συντηρητικός θα αποτρεψεις τον εαυτό σου απ το να το γνωρίσει..

Ο Κοβαλσκι νομίζει ότι η Μπλανς εισβάλλει στο προσωπικό του χώρο και της φέρεται έτσι..

-εγώ πιστεύω ότι είναι μια ζωική παρεξήγηση..υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ τους..και αυτό που δεν καταλαβαίνεις θέλεις να ενωθείς μαζί του..είναι πολύ πιο σύνθετο,για τον ίδιο λόγο που αλληλοαπειλούνται για τον ίδιο λόγο έλκονται..η μη κατανόηση είναι συγχρόνως και έλξη μεταξύ τους..

Είσαι αισθηματίας..

-αγαπώ τον Νίκο Τριανταφυλλίδη..

Τί κρατάς απ την συνεργασία μαζί του..

-Είναι κάποιοι άνθρωποι που γι αυτό που έκαναν ζωντανοί γίνονται ο λόγος να το κάνεις και συ..

Ο Νίκος είναι ένας απ αυτούς,και είναι ελάχιστοι αυτοί..

Γιατί πιστεύεις ότι όλα αυτά τα διαφορετικά μεταξύ τους είδη ταινιών-τραγουδιών αγαπήθηκε τόσο πολύ..

– ο άνθρωπος είναι το πιο σύνθετο ον του κόσμου..οι άνθρωποι χωρίζουν κατ’αρχήν τη ζωή σε λέξεις σε επίθετα αυτό είναι γιατί φοβούνται..ο Νίκος ήταν από nouvelle vague,πότης γινόταν ιππότης..έτσι είναι η ζωή οι άνθρωποι είναι τα πάντα..ο Νίκος έκανε απλώς μία ταινία,οι άλλοι είπαν ότι είναι τάδε ή κάτι άλλο..ο Νίκος δεν προσπάθησε να κάνει κάτι ήταν όλα αυτά..

Πώς είναι να είσαι το πρωτοπαλίκαρο του Τάκη Μόσχου..

-ο Τάκης είναι ένας εμπνευστικός άνθρωπος,πάρα πολύ τρυφερός και το απολαύσαμε τρομερά μαζί και με τον Δημήτρη Λαλλο..ο Τάκης είναι μούτρο..