Ο εκδοτικός οίκος «Όστρια» παρουσιάζει το βιβλίο του Άκη Μίσκου «Ο Ουρανός ξεκινάει από τα πόδια μας». Πρόκειται για την πρώτη συγγραφική δουλειά του Ναουσαίου συγγραφέα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Συρμούλα Τζήμα, Δικηγόρος-Εκπαιδευτικός Νομικών & Πολιτικών Επιστημών, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Πολιτικός Επιστήμονας-MSc στην Επικοινωνία/Management, Χριστίνα Τσιντόγλου, Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας & Φιλολογίας, Ευαγγελία Παπανίκου Συγγραφέας του βιβλίου «Η Ωραιοτάτη και οι Εννέα Μούσες».

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια δύναμη άγνωστη παρεμβαίνει και αλλάζει τις ζωές τεσσάρων παιδιών. Αργότερα καλούνται να ανακαλύψουν τον σκοπό της ύπαρξής τους, ενάντια στην απόλυτη έννοια του κακού! Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που νόμιζαν. Ένα μαγικό ταξίδι περιπέτειας αρχίζει αναπάντεχα και πλάσματα κρυμμένα εδώ και εκατομμύρια χρόνια, ανασύρονται στην επιφάνεια σε μια μάχη άνιση, μεταξύ καλού και κακού. Θεοί, γνωστοί και άγνωστοι, πολεμούν για να επικρατήσουν απέναντι σε τέσσερις χαρισματικούς ανθρώπους, με σκοπό την κυριαρχία. Ενώ κάθε ίχνος ζωής στον πλανήτη εξαφανίζεται, οι τέσσερις ήρωες αντιστέκονται.

Βιογραφικό σημείωμα Άκη Μίσκου

Γεννήθηκε στη Νάουσα Ημαθίας, άρχισε να γράφει από την ανάγκη να εκφράσει συναισθήματα, εικόνες και ιστορίες που δημιουργούνταν στο μυαλό του από ποικίλα ερεθίσματα. Αρχικά οι στίχοι και έπειτα η μουσική με βραβεύσεις χρυσού και πλατινένιου δίσκου, δεν μπόρεσαν να σταθούν αρκετά για να σιγάσουν τον δημιουργικό του ανήσυχο χαρακτήρα. Στο ραδιόφωνο κρατούσε συντροφιά τις νύχτες, όσους σκιρτούσαν από ερωτικά χτυπήματα, ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Πατέρας τριών παιδιών ελπίζει ότι το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα θα του επιτρέψει να συνεχίζει να γράφει για παιδιά. Μικρά και μεγάλα…