Είναι πραγματικά συγκινητικό το να βλέπεις καλό θέατρο στις μέρες μας…..

Όταν μάλιστα βλέπεις νέα παιδιά, «ερασιτέχνες «, να ερμηνεύουν με τόσο ταλέντο τόσο δύσκολα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας…τότε η συγκίνηση είναι διπλή… Όταν αυτά τα παιδιά είχες την τιμή να τα έχεις μαθητές…

Τότε καταλαβαίνει κάνεις την περηφάνια που νιώθεις…. Θερμά συγχαρητήρια στο ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας…. Οι θεατρικές παραστάσεις που έδωσαν τα παιδιά της Δήμητρας Σταματίου και του Πέτρου Μαλιάρα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας… Δυστυχώς δεν είχα την χαρά να παρακολουθήσω τις δουλειές των άλλων σκηνοθετών, είμαι σίγουρη πως είναι ανάλογου επιπέδου! Μας μάγεψαν τα παιδιά όλα…κάθε τμήμα είχε τη δική του χάρη και ένα δύσκολο έργο που χειρίστηκαν τόσο οι σκηνοθέτες όσο και τα παιδιά σαν επαγγελματίες ….

Προσωπικά οι «ονειροπόλοι» της Κυριακής και η παράσταση «freak stories» ήταν η αγαπημένη μου…. Ανυπομονώ να δω τους «ορίζοντες » την επόμενη Κυριακή! όλα τα παιδιά, από τα νήπια της Δήμητρας μέχρι τα παιδιά λυκείου του Πέτρου ερμηνεύουν σαν επαγγέλματιες! Αυτό οφείλεται σε έσας τους δασκάλους τους που τα εμπνέετε… Καθώς και στο ΔΗΠΕΘΕ που τους εμπιστεύεται… Συγχαρητήριαα σε όλους σας…. Προσφέρετε παιδεία σε εποχή κρίσης αξιών….

από την Πασχαλιά Μαλιάρα