Έκθεση έργων του διακεκριμένου ζωγράφου κ. Τριαντάφυλλου Ηλιάδη («ζωγραφική με το στόμα») διοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), ο Δήμος Βέροιας και η Κοινωφελής Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Δήμου Βέροιας, στο φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βέροιας (Α. Αντωνιάδη 19).

Η Έκθεση θα λειτουργήσει 5 ημέρες, από την Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, και καθ’ όλη την διάρκειά της θα είναι παρών και θα παρουσιάζει τα έργα του ο ίδιος ο δημιουργός τους κ. Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ο οποίος ζωγραφίζει με το στόμα, εκπέμποντας ισχυρά μηνύματα αγωνιστικότητας, θάρρους και αισιοδοξίας.

Τα επίσημα Εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Τρίτη 12 Απριλίου 2016, ώρα 19:00, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει, στην αίθουσα θεάτρου της Στέγης, με ελεύθερη είσοδο, η προβολή του ντοκιμαντέρ, διάρκειας περίπου 50 λεπτών, «ΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ – οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης της Κεντρικής Μακεδονίας», που αποτελεί συμπαραγωγή της ΠΕΔΚΜ και του Πολιτιστικού Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και συνιστά μια εύληπτη, ελκυστική και διδακτική ξενάγηση στις μεγάλες πόλεις και στα μνημεία θέασης και ακρόασης (θέατρα, στάδια, ωδεία) της Κεντρικής Μακεδονίας, από τον 4ο αιώνα π.Χ. μέχρι και τον 3ο αιώνα μ.Χ.