Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η ημερίδα που διοργάνωσε η Ε.Φ.Ε.Ε. Ν. Ημαθίας σε συνεργασία με την Epsilon Net με θέματα “Το ποινολόγιο μετά τον Ν.4337/2015 – Ο Φορολογικός Έλεγχος με τον Ν.4172/2013 – Οι Έμμεσες Τεχνικές Ελέγχου και επανακαταθέσεις – Η Ενδικοφανής Προσφυγή και η αίτηση αναστολής – Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων” με εισηγητή τον Διδάκτωρα Δημήτρη Μελά, οικονομολόγο PhD, MBA, MSc, μέλος της επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net, μεταπτυχιακό καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και για πολλά χρόνια διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών.

Είχε προηγηθεί, την Κυριακή, φορολογικό σεμινάριο με θέματα “Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών – Περιουσιολόγιο – Εθελοντικής Γνωστοποίησης Αδήλωτων εισοδημάτων – Φορολογίας Εισοδήματος Φορολογικού Έτους 2015” με εισηγητές τον Αντώνη Μουζάκη, λογιστή – φοροτεχνικός, Α΄Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., μέλος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. και τον Γρηγόρη Μέντη, δικηγόρο με ειδικότητα στο Φορολογικό Δίκαιο.

     Ολοκληρώθηκε με τον τρόπο αυτό η ενημέρωση των μελών της Ένωσης μας, κλείνοντας ένας κύκλος σεμιναρίων που σαν απώτερο σκοπό είχε την επιμόρφωση και ενίσχυση των γνώσεων των λογιστών – φοροτεχνικών του Νομού μας, ενόψει του αγώνα που δίνουν καθημερινά ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή και σύννομη λειτουργία των επιχειρήσεων.