Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας. Στον φιλόξενο χώρο του καφέ ΣΤΑΡ, μέλη και εθελοντές ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. για τη δραστηριότητα του Ομίλου τη χρονιά που πέρασε και παρακολούθησαν παρουσίαση με τον  απολογισμό, αλλά και τον σχεδιασμό δράσεων για το 2016, από τον πρόεδρο του ΤΟΒ κ. Πατσίκα Ζήση.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία της έκδοσης ενημερωτικού φυλλαδίου για το Βήμα του Απόστολου Παύλου, αποφασίστηκε μια νέα έκδοση για την Εβραϊκή Συναγωγή. Επίσης, ανακοινώθηκαν οι ενέργειες και ο προγραμματισμός του ΤΟΒ για τη διοργάνωση μεγάλης γιορτής για το ροδάκινο.

tov

Ακολούθησε διάλογος και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τα μέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα ήταν και η τέως δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου δηλώνοντας έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον της και την εθελοντική της στήριξη στην προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη της πόλη μας. Δυναμικό παρόν έδωσαν και τα αεικίνητα μέλη της ιστορικής διοίκησης του ΤΟΒ, κ.κ. Βλαχόπουλος Τάκης και Μαρμαράς Μιχάλης.

Τέλος, στην καθιερωμένη βασιλόπιτα το φλουρί έτυχε στο κομμάτι των μελών – εθελοντών, δίνοντας έναν ιδιαίτερο συμβολισμό στην ανάγκη συμμετοχής όλων των πολιτών στις σχεδιαζόμενες δράσεις του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πατσίκας Ζήσης – Πρόεδρος

Βλαχογιάννη Ιφιγένεια – Αντιπρόεδρος

Ζυγουλιάνος Στέργιος – Γραμματέας

Θεοχαρόπουλος Αντώνης – Ταμίας

Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος – Μέλος

Κωνσταντούδη Ισαβέλλα – Μέλος

Πιλιτσίδου Γιάννα – Μέλος

Τασιοπούλου Ασπασία – Μέλος

Τζήμα – Τόπη Συρμούλα

Επικοινωνία: www.facebook.com/veriatourismclub, email: toverias@gmail.com