Οι αγρότες είναι στους δρόμους με τα τρακτέρ τους, τα οποία, ως πολύτιμα εργαλεία, κοστίζουν μια περιουσία… Ωστόσο, αν κάποτε έχει βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση στη χώρα, υπάρχει ένα pickup που αναμένεται να γίνει ο… πόθος πολλών, αγροτών και μη, το οποίο θα φέρει το αστέρι της Mercedes στη μάσκα του!

Η Mercedes – Benz, λοιπόν, όπως ανακοίνωσε και επίσημα, θα έχει παρουσιάσει μέχρι το 2020 τη δική της πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των πικάπ του 1 τόνου, δηλώνοντας έτσι παρουσία σε μια κλάση από την οποία απουσίαζε. Παρά το μεγάλο κλάδο επαγγελματικών οχημάτων που διαθέτει.

Το αγροτικό της Mercedes θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις παγκόσμιες αγορές πλην των ΗΠΑ, γεγονός που ακούγεται μεν περίεργο γιατί εκεί τα πικάπ είναι εξαιρετικά δημοφιλή, αλλά δικαιολογείται από το μέγεθός του που είναι μάλλον μικρό για την Αμερική.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μοντέλο της Mercedes θα ονομάζεται X-Class θα εκμεταλλευτεί τη συνεργασία της με τον όμιλο Renault Nissan για το πρώτο της αγροτικό, χρησιμοποιώντας το πλαίσιο του νέου Nissan Navara, που θα παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον με κινητήρες της γερμανικής εταιρείας.

Μέχρι να βγει στην αγορά το νέο «αγροτικό», οι κάτοχοι της Mercedes μπορούν πλέον να αναθεωρήσουν όσα πιστεύουν πολλοί για το κόστος των ανταλλακτικών… Μέσα από την σελίδα AntallaktikaExartimata.Gr, θα βρείτε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, ποιοτικά και οικονομικά.
Μπείτε και επιλέξτε από μικρά – μικρά, μέχρι μεγάλα και δυσεύρετα ανταλλακτικά, με μοναδικές τιμές και προσφορές… Η πολυτέλεια δεν είναι απαραίτητο να είναι και ακριβή!