Η GoPro πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε μια νέα φωτογραφική μηχανή δράσης και είναι η μικρότερη φωτογραφική μηχανή της εταιρίας.

 Η νέα GoPro HERO4 Session είναι 50% μικρότερη και 40% ελαφρύτερη από τις HERO4 Black-Silver, σε σχήμα κύβου.

CHDHS-101_main3

Η HERO4 Session είναι αδιάβροχη έως τα 10 μέτρα χωρίς την ανάγκη ξεχωριστού περιβλήματος.

Το user interface είναι εξαιρετικά απλό, υπάρχει ένα κουμπί για λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Με ένα σύντομο πάτημα του κουμπιού η κάμερα ξεκινά την εγγραφή του βίντεο. Με πάτημα διαρκείας η μηχανή ξεκινά την Time-Lapse λήψη φωτογραφιών. Ενώ πατώντας το κουμπί του για δεύτερη φορά σταματά την λήψη βίντεο-φωτογραφιών.

CHDHS-101_main3

Για περισσότερες ρυθμίσεις η κάμερα συνδέεται με το GoPro App ή με το Smart Remote.

Μια ενσωματωμένη μπαταρία (1030mAh lithium-ion) επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή  να κάνει λήψεις για δύο ώρες με μία μόνο φόρτιση και επαναφορτίζεται  με καλώδιο USB από έναν υπολογιστή ή έναν φορτιστή USB.

Άλλα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι η φωτογραφία 8-megapixel, καταγραφή βίντεο 1080p 60fps / 720p 100fps / 1440p 30fps, stereo μικρόφωνο,  Wi-Fi και Bluetooth, SuperView, Protune, και λήψη με χαμηλό φωτισμό.

Δείτε παρακάτω βίντεο με πλάνα που έχουν ληφθεί με GoPro HERO4 Session.

Σε ένα άλλο video η GoPro μας παρουσιάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Session.

https://www.youtube.com/watch?v=pzMRr5eTtho

Η GoPro HERO4 Session θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τις 12 Ιουλίου 2015 με τιμή 429.99€. Περισσότερα, σχετικά με την νέα camera, μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της GoPro.