Νέα άνετη νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας. Αποδίδοντας με εμπειρία και ψυχραιμία, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα της Κοζάνης, στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Η νίκη με 3-0 σετ ήρθε φυσιολογικά και αποδίδει επακριβώς την διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων. Ολα τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας έπιασαν  πολύ καλή απόδοση και δίκαια απέσπασαν τα χειροκροτήματα. Τα σετ (25-19, 25-21 και 25-19).

Από την ομάδα της Βέροιας  ιδιαίτερα διακρίθηκαν  οι Τσιάμη Φρειδερίκη, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Παναγιώτα και Μοσχά Παναγιώτα.

Με το παιχνίδι αυτό τελείωσε η πρώτη φάση των αγώνων – δύο (2) όμιλοι των επτά (7) ομάδων, όπου η ομάδα του Ποσειδώνα κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη. Ακολουθούν τα play off τα οποία ξεκινάνε την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου – η ομάδα της Βέροιας επισκέπτεται την Καστοριά και αγωνίζεται με την τοπική ομάδα – και συμμετέχουν πλέον του Ποσειδώνα Βέροιας, οι ομάδες των Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αρχέλαου Κατερίνης και ΑΠ Καστοριάς. Η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια των play off, ανέρχεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:  (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Τσιάμη Φρίντα, Κυριακίδου Παναγιώτα, Μοσχά Παναγιώτα,  Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη,  (αρχική εξάδα),Γρηγοριάδου Αρχοντή (libero), Τσίπα Ελισάβετ, Κρομύδα Κατερίνα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Κυριαζάκη Λίλα και Παπαγιάννη Αλεξάνδρα

Βαθμολογία Β ΟΜΙΛΟΣ – 12η αγωνιστική (01.03.2015) ΤΕΛΙΚΗ ΟΜΙΛΩΝ

Θέση Σύλλογος Βαθμοί
1 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 34
2 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 22
3 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 21
4 ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 18
5 ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 13
6 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 9
7 ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 9