Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την SportDay.

Όλη η οικογένεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συντελεστές των δύο μέσων για την στήριξη τους στις δράσεις του τουρνουά από την πρώτη στιγμή της γέννησης του

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, η εφημερίδα καθώς και οι δύο ιστοσελίδες Sport-fm.gr και Sportday.gr, θα είναι η «ναυαρχίδα» της πρωτόγνωρης επικοινωνιακής καμπάνιας για τα δεδομένα του χάντμπολ, αλλά και όλων των αθλημάτων σε αυτές τις ηλικίες.

Περισσότερα από 50 ραδιοφωνικά σποτ, ολοσέλιδες καταχωρήσεις, πολλές συνεντεύξεις, Digital προβολή με Web-TV, promo videos, Live streaming και επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό είναι μερικές από τις δράσεις για την προβολή και το έργο του 3ου Διεθνούς Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

Το 3ο Διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015 στην κατηγορία των παμπαίδων με την συμμετοχή 18 ομάδων, υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και τον Φίλιππο Βέροιας.

Οι ελληνικές συμμετοχές

Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ανακοινώνει τις εννιά ελληνικές συμμετοχές του 3ου Διεθνούς Τουρνουά (Βέροια, 3-8 Απριλίου 2015):

Φίλιππος Βέροιας (3η χρονιά)

ΕΣΝ Βριλησσίων (3η χρονιά)

Φοίβος Συκεών (3η χρονιά)

ΑΣΕ Δούκα (2η χρονιά)

ΠΑΟΚ (2η χρονιά)

Φαίακας Κέρκυρας (2η χρονιά)

ΧΑΝΘ (1η χρονιά)

Άρης Νίκαιας (1η χρονιά)

Εθνικό κλιμάκιο παμπαίδων (1η χρονιά)

Σε αυτές έχουν προστεθεί άλλες 8 ομάδες από το εξωτερικό οι οποίες έχουν ήδη ανακοινωθεί και είναι οι: Νόβι Βελιγραδίου, Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), ΡΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σεν Ραφαέλ, Βαλένς (Γαλλία), Εθνική Ισραήλ (Ισραήλ), Γέρσιε (Δανία) και Λοκομοτίβ Μπρτσκο (Βοσνία), ενώ εκκρεμεί άλλη μία ομάδα από το εξωτερικό η οποία και θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

«Τέσσερις πυλώνες»

Για τον αγωνιστικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» μίλησε στην εκπομπή «Playball του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος του Διεθνούς τουρνουά κ. Δημήτρης Κοτσιώνης

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κοτσιώνης στην εκπομπή «Playball»: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον NovaΣπορ-FM 94,6 και την SportDay που από την πρώτη στιγμή της προσπάθειας μας εμπιστεύτηκαν και μας στηρίζουν. Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που συνεχίζουμε την συνεργασία μας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015 στην κατηγορία των παμπαίδων (παιδιά γεννημένα το 2000 και το 2001). Για όσους δεν γνωρίζουν η Βέροια είναι «χαντμπολομάνα» είναι η «μητρόπολη» του χάντμπολ. Από πέρσι μας άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και πρώτη απ’ όλους η Δήμαρχος κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Αυτή η θετική αντιμετωπίσει και η ζεστασιά συνεχίστηκε και φέτος με την νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Κώστας Βοργιαζίδη. Ήταν φυσικό επακόλουθο ότι ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα συνεχιζόταν στη Βέροια γιατί μας ενώνουν πάρα πολλά. Ένα από αυτά είναι και ότι η καταγωγή της συζύγου μου είναι από την Βέροια και εκεί μεγάλωσε χαντμπολικά τόσο εκείνη, όσο και η οικογένεια της».

Οι ξένες συμμετοχές:

«Από το εξωτερικό θα πάρουν μέρος 8 ομάδες από 6 χώρες. Για τρίτη χρονιά μας εμπιστεύονται οι Παρτιζάν και Νόβι Βελιγραδίου από την Σερβία, είναι η δεύτερη χρονιά που έρχονται οι Κροάσια Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σεν Ραφαέλ (Γαλλία) και η Εθνική Ισραήλ. Έχουμε την χαρά να έχουμε άλλη μία γαλλική ομάδα, την Βαλένς, ενώ για πρώτη φορά θα πάρουν μέρος η Λοκομοτιβ Μπρσκο από την Βοσνία και η Γέρσει από την Δανία, μία σπουδαία σχολή του αθλήματος».

Για τις ελληνικές ομάδες:

«Ο Φίλιππος Βέροιας καθόσον και συνδιοργανωτής θα συμμετέχει για 3η φορά στο τουρνουά. Από την Αθήνα θα είναι τρεις ομάδες. Τα Βριλήσσια που παίρνουν μέρος για 3η σερί χρονιά, ο ΑΣΕ Δούκα που συμμετέχει για 2η φορά και ο Άρης Νίκαιας που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Από την Θεσσαλονίκη θα πάρουν μέρος ο Φοίβος (3η χρονιά), ο ΠΑΟΚ (2η χρονιά) και η ΧΑΝΘ για πρώτη φορά. Από την Κέρκυρα θα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά ο Φαίακας. Σαν «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» αποφασίσαμε λόγω των πολλών αιτήσεων συμμετοχών, να επιλέξουμε κάποιες ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν την δυνατότητα για διάφορους λόγους να συμμετέχουν στο τουρνουά. Επίσης δώσαμε στην Ομοσπονδία την δυνατότητα να συμμετέχει δωρεάν στο τουρνουά το Εθνικό Κλιμάκιο Παμπαίδων με παιδιά που δεν θα βρίσκονται με τις ομάδες τους στον «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

Για τους πυλώνες του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»:

«Φυσικά και το τουρνουά δεν είναι μόνο αγωνιστικό, είναι κοινωνικό, αφού φέτος συνεργαζόμαστε με το κέντρο Μέριμνας για παιδιά με ειδικές ανάγκες από τη Βέροια που κάνει καταπληκτική δουλειά. Μέσω του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θέλουμε να ενισχύσουμε τις δράσεις του και να προβάλουμε το έργο του. Επίσης στο πολιτιστικό κομμάτι του τουρνουά έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην Βεργίνα και τα Ανάκτορα. Δεν σας κρύβω ότι πέρσι που πήραν μέρος επίσης πολλές ομάδες από τα Βαλκάνια τα παιδιά μας έλεγαν ότι έχουν μάθει αλλιώς την ιστορία. Είναι σημαντικό που τους δίνουμε και την δική μας εκδοχή, την πραγματική ιστορία. Επίσης το τουρνουά έχει και επιμορφωτικό χαρακτήρα, αφού είμαστε σε συζητήσεις για την πραγματοποίηση ενός πολύ μεγάλου σεμιναρίου προπονητών- διαιτητών με ηχηρά ονόματα».

Για το «Young Referee Programme»:

«Και εγώ άφησα για το τέλος αυτό το θέμα γιατί το θεωρώ πραγματικά πολύ σημαντικό και πρωτοποριακό. Για πρώτη φορά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δίνει σε τουρνουά ιδιωτικής πρωτοβουλίας την δυνατότητα σε διαιτητές να γίνουν διεθνείς. Θα συμμετέχουν ζευγάρια από οχτώ χώρες, τα οποία θα αξιολογηθούν από την EHF. Ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια με την ΟΧΕ, την ΕΑΠ και την ΚΕΔ και είμαστε χαρούμενοι το πετύχαμε αυτό στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».