Η Αιμιλία Αξιωτίδου, Οικογενειακή Σύμβουλος – Ψυχοπαιδαγωγός και ο Θοδωρής Κυριάκος,  Διαπροσωπικός Ψυχοθραπευτής θα διοργανώσουν ένα βιωματικό σεμινάριο: «Καλλιεργώντας τον Εσωτερικό Παρατηρητή –  Αφυπνίζοντας τον Πραγματικό Εαυτό», το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαίου 2015.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 εως τις 15:00 κάθε μέρας στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο κτίριο Μ2, με σκοπό  οι συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν τον εσωτερικό παρατηρητή, μέσα από τεχνικές αυτοπαρατήρησης, οραματισμού, minfulness και διαλογισμό για να μάθουν να αναγνωρίζουν τους δυσλειτουργικούς ρόλους που παίζουν ο καθένας μέσα στην καθημερινότητά του, να βλέπουν διαφορετικά τις καταστάσεις που τoυς δυσκολεύουν, να δουλέψουν με δύσκολα συναισθήματα και να έρθουν σε επαφή με την δύναμη τους και την εσωτερική φωνή καθοδήγησής τους.

Η ευτυχία σε γενικές γραμμές είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε. Ένα από τα μεγαλυτέρα εμπόδια για να είμαστε ευτυχισμένοι είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, το πως επεξεργαζόμαστε εσωτερικά, τα εξωτερικά ερεθίσματα που μας προσφέρει η ζωή. Το πως βιώνουμε μια κατάσταση έχει σχέση περισσότερο με εμάς παρά με την κατάσταση.  Τα πιστεύω μας  και οι προγραμματισμοί μας, επηρεάζουν το πως μεταφράζουμε μια κατάσταση.

Το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης, είναι το ταξίδι ανακάλυψης των  βαθύτερων επιθυμιών της καρδιάς μας. Είναι ένα ταξίδι μέσα από τις σκιές μας, που μας δίνει σοφία και μας οδηγεί προς την πραγματική ελευθερία και ευτυχία. Οι σκιές μας είναι τα μέρη του εαυτού μας που δεν είμαστε συνειδητοί, και που μέχρι να τους ρίξουμε φως και να τις κατανοήσουμε, θα ελέγχουν την ζωή μας και θα το αποκαλούμε μοίρα.

Ο Θεόδωρος Κυριάκος είναι Transpersonal Psychotherapist και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Arts, and Advance Diploma) στη συνθετικη υπερ-προσωπική συμβουλευτική και  ψυχοθεραπεία. Έχει πολυετή πείρα ,  εποπτεύει εκπαιδευόμενους θεραπευτές κι έχει διδάξει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Λος Αντζελες και διδάσκει διεθνώς σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας και διαλογισμού.

H  Είναι έγκριτο μέλος της European Association for Counseling (EAC) και έγκριτο μέλος την Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ). Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ., Ιατρείο Παχυσαρκίας- Διακοπής Καπνίσματος της Α ́ ΠΡΠ Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ. Εργάζεται ιδιωτικά δουλεύοντας με άτομα, οικογένειες , ζευγάρια, παιδιά, εφήβους, ομάδες, και διοργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας.

AMI

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αξιωτίδου Αιμιλία , τηλ: 6999521206 ,  email: emilia 70@gmail.com.