Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο.

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, με 30 θέματα ημερήσιας διάταξης, τα οποία είναι τα εξής :

ΘΕΜΑ 1ο : Καταρτισμός Ετησίου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δ.Βέροιας, έτους 2015.
ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση ή μη ανανέωσης επαγγελματικών  αδειών  πωλητών  λαϊκών αγορών.
ΘΕΜΑ 3ο :Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας δύο (2) φορτηγών-ελκυστήρων
ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας, Δ.Νάουσας και Δ.Αλεξάνδρειας, β) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 2/2015 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επί του απολογισμού της, έτους 2014.
ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση ή μη επιχορήγησης σχολικών επιτροπών για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών.
ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της αριθ. 384/2014 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας».
ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης η αριθ. 490/2014 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους των επιτροπών του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ, για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα.
ΘΕΜΑ 10ο : Έγκριση ή μη πρόσληψης δύο (2) δικηγόρων με έμμισθη εντολή αορίστου χρόνου, σε κενές οργανικές θέσεις του Δ.Βέροιας.
ΘΕΜΑ 11ο : Καθορισμός αρδευτικής περιόδου και διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης υδρονομέων στις Δ.Ε. Απ. Παύλου, Βεργίνας, Μακεδονίδος Δ. Βέροιας.
ΘΕΜΑ 12ο : Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης κατά κυριότητα, ενός ρυμουλκού και τεσσάρων ημιρυμουλκούμενων απορριμματοφόρων με σύστημα συμπίεσης στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας.
ΘΕΜΑ 13ο : Αποδοχή ή μη αιτήματος Σ.Κούρτογλου για τον εξώδικο ή μη συμβιβασμό της οφειλής της στο Δήμο και καθορισμός ή μη εξόφλησης της οφειλής της σε δόσεις.
ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση ή μη καθορισμού χρήσης του καταργημένου Δημοτικού Σχολείου Ταγαροχωρίου.
ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης με δημοπρασία του υπαίθριου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Δημοσθένους.
ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση ή μη α) πρακτικών και β) οριστικής παραλαβής του έργου «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και στα δημοτικά κτίρια του Δ.Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων».
ΘΕΜΑ 17ο : Έγκριση ή μη εγγραφής του Δ.Βέροιας ως συνδρομητή σε τοπική εφημερίδα.
ΘΕΜΑ 18ο : Ορισμός εκπροσώπου του Δ.Βέροιας στη Γ.Σ. της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κλπ» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ».
ΘΕΜΑ 19ο : Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στην Κοινή Επιτροπή του άρθρου 5 του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δ.Βέροιας και Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
ΘΕΜΑ 20ο : Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διαγράμμιση οδών και διαβάσεων».
ΘΕΜΑ 21ο : Έγκριση ή μη α) διενέργειας της προμήθειας κερασμάτων και β) δαπάνης και διάθεσης της πίστωσης δημοσίων σχέσεων.
ΘΕΜΑ 22ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παραλαβής Εργασιών του Π.Δ. 28/80, με ειδικές γνώσεις, για παραλαβή των εργασιών συντήρησης και επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων.
ΘΕΜΑ 23ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δημοτικής Ενότητας Δοβρά».
ΘΕΜΑ 24ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή 2ης ράμπας μεταφόρτωσης απορριμμάτων και επέκταση ράμπας μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών».
ΘΕΜΑ 25ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Πατρίδας Δήμου Δοβρά».
ΘΕΜΑ 26ο : Έγκριση ή μη συγκρότησης της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού.
ΘΕΜΑ 27ο : Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της εταιρίας «ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ Ι. & Θ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε.» από χρηματικούς καταλόγους έτους 2014 και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.
ΘΕΜΑ 28ο : Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της Ε.Αθανασιάδου από χρηματικούς καταλόγους του Δ. Βέροιας.
ΘΕΜΑ 29ο : Επί αιτήματος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.
ΘΕΜΑ 30ο :Επί αιτήματος του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.