Μεταξύ των άλλων θεμάτων που είχε στη συνεδρίαση της Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, έκανε και κάποιες προτάσεις για τη σύνταξη του Επιχειρησιακού σχεδίου Δήμου Βέροιας για την 5ετία 2014-19.

Οι προτάσεις για τη σύνταξη του Επιχειρησιακού σχεδίου Δήμου Βέροιας για την 5ετία 2014-19 είναι:

1)Να οριστεί ή να ενεργοποιηθεί το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών.

2)Ένταξη των Ρομά στην τοπική κοινωνία.Υπάρχει εγκεκριμένη χρηματοδότηση από την Ε.Ε.Να γίνει μελέτη από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εύρεση χώρου .

3)Ολοκληρωμένη μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις διαβάσεις ,με προκατασκευασμένες ταινίες μόνιμης διαγράμμισης, στο κέντρο της πόλης,στις συνοικίες ,στους οικισμούς Μέσης,Λαζοχωρίου ,Ταγαροχωρίου και κυρίως μπροστά στα σχολικά κτίρια.

4)Μελέτη για κατασκευή πεζοδρομίων ή συμπλήρωσης όπου δεν υπάρχουν στις συνοικίες Κυψέλη,Προμηθέα,Καλλιθέα,Πασά-Κίοσκι,Πανόραμα,Εργατικές Κατοικίες,Εργοχώρι.

5)Διαμόρφωση χώρου μιας θέσης στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες α)μπροστά  στο Φιλίππειο,β)στην όδο Μητροπόλεως για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις υπηρέσιες.,γ)πάνω από το Μπάσκετ της Ελιάς(δίπλα από το χώρο που παρκάρουν τα τουριστικά λεωφορεία).

6)Μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η οποία να σταλεί στην Περιφέρεια ,ώστε να τοποθετηθούν σηματοδότες στη διασταύρωση της περιφερειακής οδού  με το δημοτικό δρόμο Μέσης.

7)Αγορά κάδων και δοχείων απορριμμάτων και τοποθέτηση ή αντικατάσταση  τους  στο κέντρο της πόλης και στις συνοικίες.

8)Συντήρηση και αποκατάσταση των οδοστρωμάτων κεντρικών συνοικιακών και αγροτικών δρόμων Μέσης,Ταγαροχωρίου και Λαζοχωρίου.