Σε ένα ακόμα αγώνα ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε πολύ κακός και γνώρισε άλλη μία ήττα αυτή την φορά στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ με το ντροπιαστικό 3-0 χάρη στα γκολ των Λίλα (26΄), Κοροβέση (73΄), Μανιά (93΄). O Δικέφαλος απέδειξε πως δεν έχει την ποιότητα ώστε να μπορεί να αντικαθιστά σημαντικούς παίκτες που απουσιάζουν αλλά και ότι είναι πολύ κουρασμένος από τα συνεχόμενα ματς λόγω του περιορισμένου ρόστερ. Ο Δικέφαλος παραμένει πρώτος αλλά με μόλις έναν βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό ενώ αν νικήσει ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη θα φτάσει τους «ασπρόμαυρους» στους ΄δυο βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και δημιούργησε αρκετές επoικίνδυνες ευκαιρίες με τον Γλύκο να σώνει την ομάδα του στο 10΄ μετά από πολύ καλό σουτ του Λίλα αλλά και στο 24΄ μετά από εντυπωσιακό πλασέ του Τσάβες. Ενδιάμεσα από αυτές τις δύο ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ είχε διπλή ευκαιρία στο 17΄όταν αρχικά ο Κλάους και στην συνέχεια ο Σαλπιγγίδης δεν μπόρεσαν να στείλουν μέσα από την περιοχή την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Αναστασιάδη εκτός από αυτήν την ευκαιρία ήταν ακίνδυνη αφού δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή με μία ανούσια κατοχή και κακό ποδόσφαιρο. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και τελικά στο 26΄κατάφεραν να σκοράρουν με αντεπίθεση από τα αριστερά και μακρινό δυνατό σουτ του Λίλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος βελτιώθηκε κάπως, μπήκε πιο πολλές φορές μέσα στην περιοχή του αντιπάλου ωστόσο συνέχιζε να έχει αργή ανάπτυξη και αργές επιστροφές.

Στο 69΄ ο ΠΑΟΚ έχασε την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Κλάους έδωσε στον Τζανδάρη αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο επερχόμενος Περέιρα μπροστά σε κενή εστία, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά από αυτήν την ευκαιρία η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δέχτηκε και δεύτερο γκολ ξανά στην κόντρα.

Ο Τσάβες έκανε πολύ ωραία κάθετη πάσα, ο Κοροβέσης βγήκε στην πλάτη του Βίτορ και πλάσαρε ιδανικά τον Ιτάνζ. Κάπου εκεί το ματς τελείωσε αφού ο ΠΑΟΚ δεν… βλεπόταν και δέχτηκε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με σουτ του Μανιά που αποβλήθηκε μετά τον πανηγυρισμό του).

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης (Ντάσιος 84΄), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Ίλιτς (Ακόστα 62΄), Χαρίσης, Τσάβες, Ναδάλες.
Στον πάγκο: Σωτηρίου, Αυγενικού, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Μανιάς.

ΠΑΟΚ (Α. Αναστασιάδης): Γλύκος (Ιτάνζ 31΄), Κίτσιου (Παπαδόπουλος 67΄), Σπυρόπουλος, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Αθανασιάδης, Περέιρα (Κουλούρης 77΄), Σαλπιγγίδης.
Στον πάγκο: Πόζογλου, Σαββίδης, Ποζατζίδης, Πούγγουρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Βερρής (Λέσβου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βίτορ (13΄), Αθανασιάδης (45+2΄), Τζανδάρης (76΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ: Μανιάς 92΄
ΓΚΟΛ: 1-0 Λίλα (26΄), 2-0 Κοροβέσης (73΄)

Πηγή: inpaok.com