Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», αναφέρει πως ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΕΠΟ για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής.

Η εφημερίδα που έχει φυσικά ως πηγή την ΕΠΟ τονίζει πως αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το αν ο 61χρονος προπονητής ξεκινήσει τη θητεία του από τώρα, δηλαδή στο ματς με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου.

«Για να συμβεί αυτό θα πρέπει βέβαια να δώσει τη συγκατάθεσή του ο ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Αναστασιάδη με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου», αναφέρει το δημοσίευμα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και του ίδιου του προπονητή.

Πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Αναστασιάδης είχε πει:

«Πριν από 23-24 χρόνια που ξεκινούσα την προπονητική μου καριέρα, ζητούσα από την Παναγία να με βοηθήσει να γίνω έστω και μία μέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ γιατί αυτή την ομάδα την αγαπάω και από αυτή ξεκίνησα. Και σαν δεύτερο στόχο έλεγα να γίνω προπονητής στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Δεν το ζητάω όμως από κανέναν. Δε έχω ζητήσει από κανέναν να έρθω στον ΠΑΟΚ και δε ζητάω από κανέναν τίποτα. Αν θέλει η Παναγιά να πάω εκεί, θα πάω εκεί. Και το πότε θα πάω, ούτε εγώ θα το αποφασίσω αυτό, ούτε κανένας άλλος».

Πηγή: inpaok.com