Πραγματοποιήθηκε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Γηροκομείο Βέροιας…

Από την διοίκηση του γηροκομείο ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

“Όσοι Συμπολίτες μας έχουν φάρμακα που δεν χρειάζονται , μπορούν  να   τα  προσφέρουν για  το  Γηροκομείο Βέροιας , στο υπόγειο   της   Δημοτικής Αγοράς  καθημερινά από  11.00 έως 13.00.

Επίσης, σας  ενημερώνουμε,ότι λειτουργεί γραφείο σε καθημερινή βάση από τις 11.00 έως 13.00 στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς (Γ.Γενηματάς),για τις ανάγκες του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και επίσης υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός προς οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Βέροιας, στην ALPHA  BANK .Αρ.Λογαρισμού: 829 00 2001 000024 , IBAN:  GR78 0140 8290 8290 0200 1000 024.

 Οι δωρεές και οι χορηγίες για το Γηροκομείο Βέροιας,εκπίπτουν από την Εφορία.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Τρόφιμοι του Γηροκομείου Βέροιας,ευχαριστούν θερμά την κ.Αθηνά Τζιούτζια,Διακοσμήτρια που και φέτος, με μεγάλη προθυμία,αφιλοκερδώς  διακόσμησε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του χώρου εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βέροιας.

 Επίσης και τον φίλο του Γηροκομείου κ.Τάκη Γεωργίου, που με την μουσική του προσέφερε ένα ευχάριστο απογευματινό, με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου σε χορό και τραγούδια στο χώρο εκδηλώσεων  του Ιδρύματος.

  Τους ευχαριστούμε θερμά, για τον εθελοντισμό τους και για τα μεγάλα αισθήματα αγάπης και προσφοράς ,ανεβάζοντας την ποιότητα διαβίωσης των Ηλικιωμένων του Γηροκομείου.

  Επίσης ευχαριστούμε και τις ανώνυμες κυρίες που παραβρέθηκαν στο Γηροκομείο  και συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης”.