Συνελήφθη ο διαβόητος Αλβανός κακοποιός που το Σάββατο «γάζωσε» κέντρο διασκέδασης στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε να κρύβεται μαζί με έναν ομοεθνή του σε ισόγειο διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο Γουδή, στην οδό Αγίας Λαύρας 36.

Ο Αλβανός ήταν άοπλος και δεν προέβαλε αντίσταση. Έχει οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία και στοιχεία του. Πρόκειται για τον Bako, Arber ή Albert, και είναι 31 ετών, έχοντας γεννηθεί το 1983 στην Αλβανία.

Σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τον καταζητούμενο λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης. Περικύκλωσαν το κτήριο και χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνο κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα.

Πιστεύεται πως είναι μέλος εξαρθρωμένης συμμορίας που εμπλεκόταν σε υποθέσεις μαστροπείας, ενώ παράλληλα θεωρείται ύποπτος για τρεις ακόμα ένοπλες επιθέσεις σε κέντρα διασκέδασης στην Αττική, σε μια εκ των οποίων έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος παραμένει άγνωστος, ενώ σε βάρος του 23χρονου που βρέθηκε μαζί του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Πηγή: skai.gr