Οι δράσεις του ΚΕ.Π.ΚΑ για το μήνα Νοέμβριο.

Στη 1 Νοεμβρίου 2014, το Δ.Σ. του ΚΕΠΚΑ ενημέρωσε τους καταναλωτές για τη δράση του και μοίρασε φυλλάδια στη λαϊκή αγορά της Νάουσας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη όπως και η επιθυμία του για ενημέρωση.

Στις 5 Νοεμβρίου έγινε η ομιλία του ΚΕΠΚΑ στον Πολυχώρο «Βέτλανς».  Στο πρώτο σκέλος της εκδήλωσης  ομιλητής ήταν ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου, Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις συναλλαγές με τις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρείες και πως μπορούμε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές από τα ψιλά γράμματα των όρων.

Στο δεύτερο σκέλος ομιλητής ήταν ο Γ. Γραμματέας του Κέντρου, Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος τόνισε  ότι οι καταναλωτές για να αποφεύγουν τους διαφόρους κινδύνους που κρύβουν οι συναλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και τέθηκαν ερωτήσεις από το κοινό, όχι μόνο πάνω στα θέματα που αναπτύχθηκαν, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.