Υπογράφηκε σήμερα 22 Οκτωβρίου η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση τομών οδοστρωμάτων στην πόλη και τα Δ.Δ. Δήμου Βέροιας», μεταξύ του προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Βέροιας κ. Νικόλαου Μωυσιάδη και του Πολιτικού Μηχανικού Ε.Δ.Ε. κ. Μιχαήλ Μπαντή, έπειτα από τη δημοπράτηση του έργου που έγινε στις 19 Αυγούστου 2014.

Η διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών την Άνοιξη (για πρώτη φορά) φέτος, κατέστησε αδύνατη την δημοπράτηση και κατά συνέπεια την ολοκλήρωση ορισμένων έργων της επιχείρησης κατά τους θερινούς μήνες, διότι ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των εκλογών και μέχρι της ανάληψης των καθηκόντων των νέων δημοτικών αρχών, δεν πραγματοποιείται δημοπράτηση έργων. Μετά την εγκατάσταση του νέου Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ. Νικόλαου Μωυσιάδη που έγινε την 23η Σεπτεμβρίου, η επιχείρηση προχώρησε άμεσα το έργο της ασφαλτόστρωσης. Με την ανάθεση του έργου αυτού θα υλοποιηθεί η αποκατάσταση των τομών των οδοστρωμάτων στην πόλη της Βέροιας, καθώς και στις Δημοτικές και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, οι οποίες ταλαιπωρούν τους δημότες από τις αρχές του καλοκαιριού.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Βέροιας επιδιώκει την γρήγορη και άρτια ολοκλήρωση του έργου, καθώς και στην ομαλή διεξαγωγή του. Παρόλα αυτά ζητάμε την κατανόηση των δημοτών για τυχόν κυκλοφοριακά προβλήματα τα οποία θα προκύψουν κατά την εκτέλεση των εργασιών.