Ασφυκτικές πιέσεις άσκησαν οι επιτελείς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Σούλη Μαρκόπουλο προκειμένου να απορρίψει την πρόταση που δέχθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ξεκαθάρισε στον Ελληνα τεχνικό ότι η ΚΑΕ (με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου) δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να λύσει το συμβόλαιο του και πως για να προκύψει εξέλιξη θα πρέπει ο ίδιος να καταγγείλει τη σύμβαση και να διαλέξει το δρόμο του.

Ο Μαρκόπουλος δεν δέχθηκε να καταγγείλει τη σύμβαση θεωρώντας ότι μια τέτοια κίνηση θα είχε αρνητικά αποτελέσματα για την εικόνα του, κάτι που θέλει να αποφύγει μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ. Στην ΚΑΕ θεωρούν ότι το θέμα έληξε και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί με δεδομένο ότι ο Ελληνας τεχνικός στην επαφή που είχε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε πως για να αποδεχθεί την πρόταση που είχε στα χέρια του από τους αδελφούς Αγγελόπουλους, έπρεπε η ΚΑΕ σεβόμενη το γεγονός ότι του οφείλονται 150.000 ευρώ να δεχθεί να λύσει το συμβόλαιο του.

Πριν από λίγο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: inpaok.com