Εξελέγησαν χθες το πρωί κατόπιν ψηφοφορίας τα νέα προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων Νάουσας και Αλεξάνδρειας αλλά και τα μέλη των Οικονομικών Επιτροπών και των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής.

Συγκεκριμένα:

ΝΑΟΥΣΑ

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας εξελέγει ο Απόστολος Αποστόλου με 25 ψήφους. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Μανόλης Βαδόλας με 28 ψήφους και στη θέση του Γραμματέα εκλέχθηκε η Νόπη Τσαγγαλίδου.

Στην Οικονομική Επιτροπή τη θέση του προέδρου θα κατέχει ο Δήμαρχος ενώ μέλη εκλέχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπίλης, Τζουβάρας, Γαϊτανίδης, Βαλσαμίδης, Μαλάκη, Μπαλτατζίδου, Δημησκής, Λακηνάνος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τη θέση του προέδρου θα κατέχει ο Δήμαρχος ενώ μέλη εκλέχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κουτσογιάννης, Αραμπατζή, Παζαρτζίδης, Τορορή, Καρανάτσιος, Τριανταφύλλου, Ρίζος, Καρτσιούνης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας εξελέγει ο Νίκος Μπρουσκέλης με 31 ψήφους. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε η Όλγα Μοσχοπούλου με 29 ψήφους και Γραμματέας ο Γιώργος Σπυρίδης με 17 ψήφους.

Στην Οικονομική Επιτροπή τη θέση του προέδρου θα κατέχει ο Δήμαρχος ενώ μέλη εκλέχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι  Αλεξόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Ναλμπάντης, Παντόπουλος, Κυτούδης, Βενιόπουλος, Δημητριάδης, Παράσχου. Αναπληρωματικά μέλη  οι Γκιουρτζής, Καζαντζίδης, Συρόπουλος, Βασιλόπουλος και Χατζόπουλος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τη θέση του προέδρου θα κατέχει ο Δήμαρχος ενώ μέλη εκλέχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δελιόπουλος, Κοτζηπασόπουλος, Ράπτης, Μπασδεκόπουλος, Τσαγιόπουλος, Καστανά-Σαμαρά, Ματζώλας και Διακόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Σταυρής, Τόκας, Χαλκίδης, Κούγκας και Παπαδόπουλος.