Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό των σορών των δύο νεαρών, έδειχναν ότι ο θάνατός τους οφειλόταν μάλλον σε δολοφονία και όχι σε τροχαίο, όπως εικαζόταν. Νεότερα στοιχεία ωστόσο κάνουν λόγο για άγρια δολοφονία, αφού τα πτώματα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.

Τα πτώματα των δύο νεαρών εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, από άνδρες της 1ης ΕΜΑΚ, σε δύσβατη περιοχή της δυτικής Μάνης κοντά στην Καρδαμύλη. Η ταυτότητά τους αρχικά ήταν δύσκολο να προσδιοριστεί, αφού λόγω του δύσβατου της περιοχής δεν ήταν δυνατή η ανάσυρση τους τη νύχτα της Τετάρτης και οι άνδρες της αστυνομίας περιφρουρούσαν τον χώρο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης από ομάδα ανδρών της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ στο σημείο μετέβηκε και ιατροδικαστής από την Κόρινθο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς. Η αστυνομία τώρα αναζητά τους δράστες.

Τα θύματα ήταν ένας 26χρονος από την Καλαμάτα και ένας 25χρονος φίλος του από τη Σάμο, οι οποίοι βρίσκονταν νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και η τελευταία επικοινωνία που είχαν με οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι οικογένειες τους δήλωσαν στην Αστυνομία της εξαφάνισή τους.

Το φριχτό έγκλημα δεν αποκλείεται να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πηγή: athensvoice.gr