Στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται η έκθεση της Sportfive για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας που βρέθηκαν στην Τούμπα για 4 ημέρες έκαναν την αξιολόγηση και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και τις προσθήκες που κατά την εκτίμηση τους πρέπει να γίνουν προκειμένου να λειτουργήσει η ΠΑΕ στα ευρωπαικά πρότυπα μεγάλων ποδοσφαιρικών club.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK η έκθεση με τις προτάσεις της Sportfive βρίσκονται στη διάθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και της Μαρίας Γκοντσάρεβα και αναμένονται οι αποφάσεις του ομογενή επιχειρηματία για. Οι γερμανοί προτείνουν την πρόσληψη προέδρου στην ΠΑΕ που μαζί με τον Ζήση Βρύζα θα έχουν την επίβλεψη και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς επίσης και την εκ βάθρων οργάνωση του marketing με συγκεκριμένο πλάνο που κατέθεσαν.

Την εφαρμογή του πλάνου θα την αποφασίσει μόνο ο μεγαλομέτοχος που προβληματίζεται για πολλά ζητήματα όπως για παράδειγμα το φυσικό πρόσωπο που θα αναλάβει να ασχοληθεί με θέματα που έχουν σχέση με την ΕΠΟ και την Superleague καθώς δεν μπορεί να αναθέσει τέτοια καθήκοντα σε νέο πρόσωπο που πιθανότατα θα εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη από το εξωτερικό ενώ και ο Ζήσης Βρύζας δεν είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί με τις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου καθώς προτιμά να ρίξει όλο το βάρος της προσοχής του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Θεωρείται δεδομένο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ληφθούν αποφάσεις που θα αλλάξουν το διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ καθώς εκκρεμεί η πρόσληψη του ανθρώπου που θα αναλάβει το ρόλο που είχε ο αδικοχαμένος Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Πηγή: inpaok.com