Ξεκίνησε σήμερα, Κυριακή 25 Μαΐου 2014, στις 7 η ώρα η διαδικασία εκλογής των Δημάρχων και του Αντιπεριφερειάρχη στους Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, όπως επίσης και των ευρωβουλευτών που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από αύριο.

Από τις πρώτες ώρες της ψηφοφορίας και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί προβλήματα στη διαδικασία, παρότι οι κάλπες είναι τρεις και υπήρχε πιθανότητα να υπάρξει η αναμενόμενη σύγχυση, παρόλα αυτά όλα κυλάνε ομαλά.

Την ομαλή λειτουργία των δύο εκλογικών αναμετρήσεων ελέγχουν χιλιάδες δικαστικοί αντιπρόσωποι μαζί με τους αναπληρωματικούς, ενώ επί ποδόςβρίσκονται 35.000 εργαζόμενοι στο Υπουργείο Εσωτερικών και στους ΟΤΑ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών λειτουργούν κανονικά  όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται με τη διενέργεια των εκλογών.

Δημοτολόγια, ληξιαρχεία, ΚΕΠ αλλά και αστυνομικά τμήματα είναι ανοιχτά προκειμένου να μπορούν όσοι αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Λίγες ώρες έμειναν ουσιαστικά. Η αγωνία των συνδυασμών σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο θα έχει λάβει τέλος. Αναμένουμε λοιπόν…