«Τα κόμματα για άλλη μια φορά προσπαθούν να ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα κατά το δοκούν και βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος» δήλωσε ο επικεφαλής του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Και πολλές φορές το δέντρο είναι και μαραμένο, είναι κουτσουρεμένο» σημείωσε εξηγώντας «αν δείτε τα φαβορί τους είναι σε πολλές περιπτώσεις πολύ πίσω από τα ποσοστά που πήρανε τα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές.

«Για το ποτάμι δεν υπάρχει κανένα δίλημμα ούτε για την επόμενη Κυριακή, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά τα πράγματα, είναι θέματα αρχών, δεν μετέχουμε σε αυτή τη διαμάχη δεν έχουμε κομματικές γραμμές, λέμε ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί να προχωρήσει μόνη της και λέμε όχι στα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Πρέπει να αφήνονται οι ενήλικοι πολίτες να αποφασίζουν ποιός θα είναι ο δήμαρχος και ποιός ο περιφερειάρχης» σημείωσε ο Σταύρος Θοεδωράκης.

«Ελπίζω την επόμενη Κυριακή να πάει περισσότερος κόσμος στις κάλπες των τοπικών εκλογών» τόνισε, χαρακτηρίζοντας τις ευρωεκλογές, ως «μικρό τελικό» «σημαντικότερο» για «το πιο θα είναι το τρίτο κόμμα στην πατρίδα μας».

«Ελπίζουμε και το προσπαθούμε» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για την τρίτη θέση, αναφέροντας ότι «αυτή τη στιγμή τα μηνύματα που παίρνουμε εμείς είναι θετικά, αλλά τα αποτελέσματα των εκλογών αυτών δείχνουν ότι υπάρχει μια παλιά δύναμη που θέλει να χτυπήσει αυτήν την τρίτη θέση. Και νομίζω ότι θα είναι μία προσβολή για τη χώρα στη τρίτη θέση να έχει μία παλιά δύναμη μια οπισθοδρομική δύναμη, μια δύναμη βίας και δεν βρεθεί το “Ποτάμι”».

Πηγή: skai.gr