Γνώρισε τον Alex Kelsey, έναν 21-χρονο από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος ήθελε το δικό του αγωνιστικό. Δεν συμβιβάστηκε με καμία έτοιμη λύση και έτσι αποφάσισε να κατασκευάσει μόνος του, το αγωνιστικό αυτοκίνητο των ονείρων του. Από το μηδέν. Στην αποθήκη του. Κατάφερε και δημιούργησε ένα κεντρομήχανο αγωνιστικό με φλόγες να πετάγονται από τις εξατμίσεις του. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ο Kelsey χρειάστηκε 18 μήνες για να σχεδιάσει και να δημιουργήσει το αυτοκίνητο. Του άρεσαν τα Peugeot, και έτσι χρησιμοποίησε το σώμα ενός 207, ενώ λάτρευε τον ήχο που παράγουν οι κινητήρες της Formula Renault και έτσι τοποθέτησε έναν τέτοιο στο κέντρο του αυτοκινήτου. Ο Kelsey ένωσε τα πάντα μόνος του, το σασί, την ανάρτηση, ακόμη και τα carbon μέρη

Ο Kelsey, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως τον “απολύτως άχρηστο” στο σχολείο, κατάφερε και υλοποίησε ένα project που ο καθένας από εμάς έχει σκεφτεί να κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του. Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Bruce McLaren από τη Νέα Ζηλανδία, και μήπως πρέπει σε 25-30 χρόνια από σήμερα να περιμένουμε ένα supercar από τα χέρια του Kelsey; Η ιστορία θα το δείξει.

Πηγή: autoblog.gr