Την πλήρη εικόνα της οικονομικής διαχείρισης της Δωρεάς Κούσιου έδωσε γι ακόμα μια φορά στη δημοσιότητα ο Δήμος Βέροιας, στο πλαίσιο της συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι (Τρίτη 13 Μαΐου) η Διαχειριστική Επιτροπή της Δωρεάς.

Προηγουμένως η Δήμαρχος είχε συνάντηση με τον Δωρητή κ. Γιάννης Κούσιο, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών κ. Άρη Λαζαρίδη, όπου συμφωνήθηκε μετά την Κυριακή των εκλογών να συγκληθεί σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που θα συμμετέχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να δεσμευτούν ότι δεν θα υπάρξουν νέες κινήσεις παρεμπόδισης στην εξέλιξη του έργου.

Στη Συνέντευξη που ακολούθησε δόθηκαν όλα τα στοιχεία της κίνησης λογαριασμού της Δωρεάς, τον οποίο ελέγχει η Διαχειριστική Επιτροπή, σε απάντηση των ψευδών και συκοφαντικών φημών που διακινούν προεκλογικά διάφορα πρόσωπα.

Δόθηκαν οι δυο βεβαιώσεις των Τραπεζών όπου σήμερα συνολικά είναι τοποθετημένο το ποσό των 1.760.000 εκατ. ευρώ, με τα τόκους που ανέρχονται στις 480.000 ευρώ περίπου! Το πόσο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση του έργου.

Δείτε τον σχετικό πίνακα ΕΔΩ.