Τη Δήμαρχο Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί (Τρίτη 13 Μαΐου) στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας ως υποψήφια ευρωβουλευτής, η κ. Εύα Καϊλή στο Δημαρχείο της πόλης.

Στη συνέχεια η κ. Καΐλή επισκέφθηκε μαζί με τη Δήμαρχο τα γραφεία της ΔΕΥΑΒ όπου συνέπεσαν με την επίσκεψη της υποψήφιας Αντιπεριφεριάρχη με το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Δήμητρας Ζησέκα.

Στη ΔΕΥΑΒ η Δήμαρχος, με τη βοήθεια των στελεχών της επιχείρησης, ενημέρωσε για την εξέλιξη των έργων ύδρευσης αποχέτευσης, που αποτελούν βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής ως έργα που καθοριστικά συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Δόθηκαν όλα τα στοιχεία για τη μεγάλη απορρόφηση κονδυλίων από το Δήμο (ΔΕΥΑΒ) για εκτέλεση σημαντικών έργων με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Ειδικότερα, σήμερα βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης με εντατικούς ρυθμούς τα έργα των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης του Μακροχωρίου και της Πατρίδας από το Δήμο της Βέροιας.

Επίσης, ο Δήμος έχει έτοιμες τις μελέτες για την εκτέλεση των μεγάλων έργων ύδρευσης – αποχέτευσης στις Δημοτικές Ενότητες Βεργίνας – Παλατιτσίων και Αγ. Γεωργίου, που θα χρηματοδοτηθούν από προγράμματα της Ε.Ε.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια στο προσωπικό της ΔΕΥΑΒ για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν ώστε να υπάρχει διαρκής εξέλιξη στα έργα υποδομής που αφορούν την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της διασφάλισης των συνθηκών δημόσιας υγιεινής των κατοίκων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.