Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη, όπου ξεκίνησε την περιοδεία του ενόψει των εκλογών, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόμμα του αντιπροσωπεύει τη Νέα Ελλάδα. 

“Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη Νέα Ελλάδα που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που το πολεμούσαν και ανακύκλωναν την μιζέρια που τώρα αφήνουμε πίσω” δήλωσε σκωπτικά ο Αντώνης Σαμαράς. 

“Είδαν και απόειδαν και υιοθέτησαν ακόμη και το σύνθημα της Νέας Ελλάδας, τόσος ήταν ο πανικός τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. 

Ο πρωθυπουργός απάντησε όμως και στον Μανώλη Γλέζο, που σε συνέντευξή του έκανε λόγο για ενδεχόμενο αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού, υπογραμμίζοντας πως “αν ο κόσμος πίστευε πως η λύση είναι ο εσωτερικός δανεισμός, τότε θα είχαμε μαζική φυγή καταθέσεων. Δεν τους πιστεύει όμως”. “Aυτές τις θεωρίες από αυτούς τους ανθρώπους δεν τις παίρνεις σοβαρά” παρατήρησε.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε μεν ότι ως χώρα βρισκόμαστε σε φάση ξεπεράσματος της κρίσης, προειδοποίησε ωστόσο ότι «λίγο να εφησυχάσεις και να βρεθείς πίσω μπορεί να πέσεις στα χειρότερα. Αυτό το λάθος δεν επιτρέπεται να γίνει». 

Πηγή: skai.gr