Αποφασισμένοι και αναποφάσιστοι πολίτες στηρίζουν και ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές “Παπαγιάννη Ιωάννη- Δικαίωμα για Νέα Βέροια”

Σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ι.Παπαγιάννης αναφέρει: “Το σύστημα διαφθοράς και διαπλοκής που εξέθρεψε ο παλαιοκομματισμός και οδήγησε την πατρίδα στη σημερινή κατάσταση τρέμει σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης τις υπερκομματικές και αδέσμευτες φωνές που εκφέρουν συγκροτημένο λόγο και άποψη και προτείνουν, με πρόγραμμα και σοβαρότητα, νέο δρόμο στην τοπική κοινωνία. Πανικοβάλλεται μπροστά στο βάσιμο ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει σε λίγες ημέρες δια παντός, προς ανακούφιση της κοινωνίας, την εξουσία, την οποία- διακομματικά και διαχρονικά- διαχειρίστηκε προς ίδιον, κυρίως όφελος, και όχι προς όφελος της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Τις επόμενες ημέρες θα επιστρατεύσει- μετά τα “παπαγαλάκια”, τους εξωνημένους “δημοσιογράφους”, την συντονισμένη επίθεση στις συνειδήσεις των πολιτών δια ταξιμάτων, ρουσφετιών, εκβιάσεων, απειλών περί μεταθέσεων και καταγγελιών-, τα τελευταία εναπομείναντα όπλα, το βαρύτερο “πυροβολικό” της πλάκας. Σε αυτό συγκαταλέγονται παλαιοί “αστέρες” του τοπικού πολιτικού συστήματος που θα τους εγείρουν από το λήθαργό τους (και τη λήθη της κοινωνίας) για να μας πούνε τη γνωστή, “σοφή” και παλιά τους γνώμη, άτομα ακραίων κοινωνικών συμπεριφορών για να προκαλέσουν στημένα “επεισόδια”, “ειδήσεις- βόμβες τελευταίας στιγμής” με ανυπόστατο ή συκοφαντικό υπόβαθρο.

Στόχος του συστήματος που αποβιώνει είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινωνίας, η διασπορά αβάσιμων “ανησυχιών” στους πολίτες ώστε να απομακρυνθούν τα κριτήριά τους από την ουσία, τις αλήθειες και το δυναμικό αύριο που μπορεί να έχει ο τόπος επιλέγοντας νέα, άφθαρτα και ικανά πρόσωπα. Οι πολίτες συνειδητά αποφασίζουμε να αλλάξουμε πορεία, οι αναποφάσιστοι συμπολίτες μας, που αυτές τις ημέρες σκέφτονται τι θα ψηφίσουν, συνειδητοποιούν την ανάγκη αλλαγής σελίδας και κεφαλαίου για το Δήμο της Βέροιας. Χωρίς καμία αμφιβολία, τώρα, αποφασιστικά και δυναμικά παίρνουμε όλοι το αύριο της Βέροιας και των παιδιών μας στα χέρια μας, στηρίζουμε, ψηφίζουμε “Παπαγιάννη Ιωάννη- Δικαίωμα για Νέα Βέροια”.