Επίσκεψη στους θεσμικούς φορείς της Βέροιας πραγματοποίησε ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Σαρρηγιαννίδη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού. Ο κ. Ιωαννίδης ξεκίνησε από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ. Καραπαναγιωτίδη συζητώντας σε πολύ καλό κλίμα, τα προβλήματα του νομού και τα έργα υποδομών που απαιτούνται. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Μητροπολίτη, με τον οποίον γνωρίζεται ο κ. Ιωαννίδης πολλά χρόνια.

Στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Νοσοκομείο συναντήθηκαν με τους διοικητές με τους οποίους αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο σπίτι της Βεργίνας στο οποίο ξεναγήθηκε όλη η αποστολή. Ακολούθησε η επίσκεψη στο εμπορικό επιμελητήριο στο οποίο ο κύριος Ιωαννίδης συναντήθηκε με τους εκπρόσωπους του εμπορικού συλλόγου. Αμέσως μετά έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους παρουσιάζοντας το πλάνο του για την Ημαθία.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στους συνεταιρισμούς ΑΛ.Μ.ΜΕ και VENUS και την επαφή του με εκπροσώπους της παραγωγικής τάξης και του πρωτογενούς τομέα. Στο τέλος εξέφρασε απόλυτη ικανοποίηση για τα πολύτιμα συμπεράσματα από την επίσκεψη, αναφέροντας οτι η βαθιά γνώση είναι το πρώτο συστατικό σε μία επιτυχή λύση και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την στενή επαφή και συνεργασία της περιφέρειας και των φορέων. Κλείνοντας τόνισε οτι επαληθεύεται η κοινή αίσθηση οτι ο συνδυασμός βαδίζει σε σίγουρη νίκη ενώ η Ημαθία όπως φαίνεται και από τις μετρήσεις θα αποτελέσει την πρωταθλήτρια του εκλογικού αγώνα.