Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα παρακάτω με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Ο Εμπορικός Σύλλογος ζητά από τα μέλη του να πάρουν μέρος στις Δημοτικές εκλογές με στόχο να όπως εκφράζει το Δ.Σ. μέσω της ανακοίνωσης να πάρουν και οι έμποροι την τύχη του τόπου στα χέρια τους και να μην μένουν αμέτοχοι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι. Έμποροι – Επαγγελματίες – Βιοτέχνες

Σε (2) δύο περίπου μήνες θα πραγματοποιηθούν και στον Δήμο Βεροίας οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές και, πολύ σύντομα, λήγει η προθεσμία για τη συγκρότηση των υποψηφίων Συνδυασμών.

Με αυτή την Ανακοίνωση η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βεροίας σας μεταφέρει την αγωνία της για τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας και τον επιχειρηματικό της κόσμο γενικότερα, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε αυτά θα λυθούν, συνεχίζουν όμως να δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.

Ήρθε πλέον η ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας,

Γι΄αυτό κάνουμε ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ σε δύο κατευθύνσεις:

  1. Καλούμε και προτρέπουμε τους άξιους συναδέλφους μας της Αγοράς να υποβάλλουν, το συντομότερο δυνατόν, υποψηφιότητα στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, με τον συνδυασμό που προτιμά και υποστηρίζει ο καθένας, δίνοντας τον δικό του αγώνα με στόχο την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, γνωρίζοντας από τώρα ότι δεν θα είναι μόνοι στον αγώνα τους.
  2. Καλούμε και παρακινούμε παράλληλα όλον τον επιχειρηματικό Κόσμο του Δήμου Βεροίας (εμπόρους – επαγγελματίες – Βιοτέχνες κλπ.), μαζί με τις οικογένειες – τους συγγενείς και τους φίλους τους που επηρεάζουν να συσπειρωθούν γύρω από τους δικούς μας υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους: τους ανθρώπους της Αγοράς – τους συναδέλφους μας, ανάλογα με τον Συνδυασμό στον οποίο ανήκουν και υποστηρίζουν, ώστε να πετύχουν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί πρέπει να γνωρίζετε καλά ότι η εκλογική μας δύναμη είναι μεγάλη και ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες”.