Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 21 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς και πρωί και παροδικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr