Aπό την Κρήτη άρχισε η προεκλογική εκστρατεία για Το Ποτάμι. “Εμείς δεν είμαστε ο αναπληρωματικός παίκτης, είμαστε οι πρωταγωνιστές”, δήλωσε το Σάββατο σύμφωνα με το cretapost.gr ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας και σε ερωτήσεις του κόσμου που βρέθηκε στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, “είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με το παλιό και να σπρώξουμε μπροστά νέους ανθρώπους, νέα μυαλά στη θέση των σκουριασμένων εγκεφάλων. Το Ποτάμι ξεκίνησε και θα τα αλλάξει όλα. Βαρεθήκαμε να επιλέγουμε αναμέσα σε δύο λάθη. Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα αλλάξουμε τη ζωή μας, θα αλλάξουμε τη ζωή των παιδιών μας”.

Ο Στ. Θεοδωράκης επανέλαβε τα όσα είχε πει στην Αθήνα και στην πρώτη παρουσίαση του κόμματος, μένοντας στην ανάγκη του κόσμου για ανανέωση στο πολιτικό σύστημα. “Το Ποτάμι θα είναι ανόθευτο, να φέρει καθαρό νερό στη λίμνη” ανέφερε χαρακτηριστικά, και σημείωσε πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι αυτό που θα καθορίσει και την πορεία του νέου πολιτικού φορέα.

Όσον αφορά τα ονόματα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, αυτά είναι ακόμη υπό διαμόρφωση: “Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου. Αυτή την στιγμή έχουμε τα μισά ονόματα”.

http://www.youtube.com/watch?v=mmNkF7nWyeg

Για τον ορίζοντα που έχει θέσει για την προσπάθειά του ανέφερε “ότι το όριο είναι τα οχτώ χρόνια. Τότε θα γυρίσω στην Κρήτη να καλλιεργήσω, γιατί μάλλον τότε δεν θα υπάρχουν δουλειές για μένα στην Αθήνα. Η πολιτική ζωή του τόπου δεν πρέπει να διαφεντεύεται από κανέναν.”

“Είμαι αποφασισμένος να στηριχτώ σε καινούρια πρόσωπα. Να στηριχτώ σε εθελοντές να στηριχτώ σε ανθρώπους που έχουν την ίδια αγωνία με μένα. Είδατε από την πρώτη μέρα πώς με πολέμησαν άνθρωποι που δούλευαν μαζί μου στο διπλανό γραφείο. Ακριβώς γι’ αυτό. Επειδή θεωρούν ότι δεν μπορούν να με ελέγξουν. Σ’ αυτό το ρίσκο που παίρνω αυτή τη στιγμή να αφήσω πίσω μου μια ζωή και να αρχίζω μια καινούρια έχω πάρει μόνο μια απόφαση ότι θα προχωρήσω με βάση την ηθική μου, τις αξίες μου αυτά που θα μου πει ο κόσμος και όχι αυτά που θα μου πει το κέντρο των Αθηνών και τα μικρά κέντρα των Αθηνών” τόνισε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: skai.gr