Το Δίκτυο Φορέων Ημαθίας θα πραγματοποιήσει συνάντηση, την Τετάρτη 5/3, με βασικό θέμα συζήτησης τα Αιολικά Πάρκα στο Βέρμιο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται τα εξής: “Καλούμε τους φορείς, συλλογικότητες, συμπολίτες μας την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 7.00 στην ΕΛΗΑ σε συνάντηση, με θέμα τους αιολικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής στο Βέρμιο,προκειμένου να ενημερωθούμε για νέα δεδομένα που προέκυψαν σχετικά με την προσφυγή στο ΣτΕ -με καταληκτική ημερομηνία την 9η Μαρτίου-, να ανταλλάξουμε απόψεις και να αποφασίσουμε τις επικείμενες ενέργειές μας.

Πρόκειται για τη συνέχεια της πρώτης συνάντησής μας που πραγματοποιήθηκε με το ίδιο θέμα στη Βέροια 16/2/2014 όπου συμμετείχαν οι εξής φορείς και συλλογικότητες του νομού μας :

ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΟΑΕΕ, ΕΛΜΕ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΤΕΕ )
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΟΤΟΕ ΒΕΡΟΙΑΣ
“ΠΙΘΑΡΙ” ΝΑΟΥΣΑ
ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μήνυμα στήριξης απέστειλαν οι:
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ, ο περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτρης Μούρνος, ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας Σιδηρόπουλος Σοφοκλής και ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΛΑΣ Νάουσας Άγγελος Λακινάνος.