Την Τετάρτη 5 Φεβρουάριου με μια απλή τελετή στα Γραφεία της ΔΕΥΑΒέροιας, Διοίκηση και εργαζόμενοι έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα της επιχείρησης. Την εκδήλωση προλόγισε η Δήμαρχος Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, η οποία κατά το σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αποτελεσματική συνεργασία, ζήτησε από όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τα ουσιαστικά έργα υποδομών που εκτελούν, τόνισε πως η απάντηση των εργαζομένων στην κρίση και το χρέος τους απέναντι στη δοκιμαζόμενη κοινωνία και τους ανέργους συμπολίτες είναι η εντατικοποίηση της δουλειάς, από όποια θέση κατέχει ο καθένας, ενώ δήλωσε ότι θα είναι παρούσα σε κάθε μορφή συλλογικού ή ατομικού αγώνα.

Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αν.Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΒ κ.Θωμάς Αγγελίνας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη Δήμαρχο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους για τη βοήθειά τους, απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους τελευταίους, τονίζοντας το ιδιαίτερο αντικείμενο της δουλειάς τους και το αίσθημα ασφάλειας που έχουν εξασφαλίσει για όλους τους δημότες. Τέλος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ κ. Παύλος Δραγκόλας, ο οποίος εξήγησε το ουσιαστικό έργο αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΔΕΥΑ σε σχέση με το αβέβαιο περιβάλλον που κυριαρχεί και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ζήτησε τη στήριξη των αιρετών στις επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΥΑΒέροιας, κ.Ανθούλα Ζαρκούλη, κ.Πόπη Παπαοικονόμου, κ.Στέργιος Παπαστεργίου, κ.Αντώνης Πιστοφίδης, κ.Στέλιος Πιπεριδης, το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι.

Η δήμαρχος έκοψε την βασιλόπιτα του Δ.Σ και στη συνέχεια μοιράστηκαν βασιλόπιτες σε όλους τους εργαζομένους. Τυχερός από το Δ.Σ. ήταν ο αν. Πρόεδρος κ. Θωμάς Αγγελίνας,  ενώ από τους εργαζόμενους οι, Μανώλης Ψαθάς, Βασίλης Ασλανογλου, Γιάννης Μαζαρακης και Τζένη Πάπαρη.