Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας-Νάουσας κ. Αναστασία Μπούρτσου είχε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός. Στη συνάντηση, η οποία έγινε στο Δημαρχείο το μεσημέρι της Τρίτης (28/1) παραβρέθηκαν επίσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κ. Δώρα Μπαλτατζίδου και ο πρώην Πρόεδρος των Εργαζομένων κ. Γαβριήλ Τσαρνούχας.

Ο κ. Καραμπατζός μετέφερε το σταθερό αίτημα του Δήμου, των φορέων και της Επιτροπής Αγώνα για τη διατήρηση όλων των βασικών κλινικών του Νοσοκομείου Νάουσας (Παθολογική, Ορθοπεδική, Καρδιολογική, Χειρουργική, Παιδιατρική, Οφθαλμολογική, Μαιευτική) και την ενίσχυσή τους με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Τόνισε, ότι οι αλλαγές που προωθούνται από το υπουργείο στο χώρο της υγείας έχουν δημιουργήσει δικαιολογημένο κλίμα αβεβαιότητας και ανησυχίας, επαναλαμβάνοντας την αδιαπραγμάτευτη θέση για την εύρυθμη λειτουργία του ιστορικού νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης, το οποίο προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες. Σε συνέχεια της συνάντησης και με το νέο υποδιοικητή του Νοσοκομείου κ. Αναστάσιο Μπίνο που έγινε την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμαρχος ζήτησε από την κ. Μπούρτσου να κλειστεί το συντομότερο ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για να δοθούν λύσεις στα ανοικτά θέματα λειτουργίας και κυρίως της στελέχωσης του Νοσοκομείου Νάουσας. Στη νέα διοικητή ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της, εκφράζοντας τη βούληση για εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία.

Η κ. Μπούρτσου, επισκέφθηκε νωρίτερα το Νοσοκομείο μας, ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία του και τα προβλήματα με την υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό, εξοπλισμό κλπ, διαβεβαίωσε για την ανάγκη συνεργασίας και με τον Δήμο και με τους υπόλοιπους φορείς της Νάουσας για την αρτιότερη στελέχωση και λειτουργία του.