Θετικός ο γ.γ., Θανάσης Καρούντζος στη συνάντηση με το δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο παρά την πολύ σκληρή στάση των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που φοβούνται μη κατηγορηθούν πώς μεροληπτούν υπέρ του Σαββίδη.

Λύση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που προέκυψε με τον φάκελο για το προπονητικό της Θέρμης και να κυλήσουν ομαλά οι διαδικασίες για το διαγωνισμό που θα ανοίξει τον δρόμο στον Ιβάν Σαββίδη για να υλοποιήσει την επένδυση των 25 εκ. ευρώ και να φτιάξει την νέα στέγη του ΠΑΟΚ φάνηκε πως προκύπτει μετά τη χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Θέρμης, Θόδωρου Παπαδόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Θανάση Καρούντζου

Στη διάρκειά της επισημάνθηκαν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον φάκελο του προπονητικού προκειμένου να πάρει έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τη μίσθωση της έκτασης στην οποία ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ιδιόκτητο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο και να στεγάσει εκεί την ποδοσφαιρική ομάδα και τις ακαδημίες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καρούντζος έδειξε ιδιαίτερα θετική διάθεση να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια μπαίνουν από τις υπηρεσίες της Αποκενρωμένης Διοίκησης που επιμένουν πάρα πολύ στο θέμα της διαφάνειας του διαγωνισμού, καθώς φοβούνται μην κατηγορηθούν από κάποιους ότι παίρνουν θέση υπέρ του Σαββίδη. Φυσικά η έναρξη του διαγωνισμού θα γίνει γνωστή μέσα από εφημερίδες, θα καθοριστεί η καταβολή εγγύησης και κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να καταθέσει την δική του προσφορά. Ωστόσο, μέχρι να εμφανιστεί ο Σαββίδης στο προσκήνιο ποτέ κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έδειξε ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη έκταση.

Τα επόμενα βήματα είναι, αφού γίνουν οι αλλαγές στο φάκελο, να υπάρξει νέα έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο και στη συνέχεια να πάει για επίσημη έγκριση στην Αποκεντρωμένη διοίκηση.

Πηγή: olapaok.gr