Μετάλλια φαίνεται να ήταν το δώρο που ζήτησαν οι κολυμβητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσα από τον Αϊ Βασίλη για τις γιορτές, καθώς με την ολοκλήρωση των 5ων Πτολεμαϊκών Αγώνων Κολύμβησης η ομάδα είχε να απαριθμεί 19 στο σύνολο (3 Χρυσά, 7 ασημένια και 9 Χάλκινα)!!Οι 39 νεαροί αθλητές, προαγωνιστικών (33) και αγωνιστικών (6) κατηγοριών, που έλαβαν μέρος , έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανη την Ηρωική πόλη τους.

Τις επιτυχίες τους συμπληρώνουν πάνω από 65 νέα ατομικά ρεκόρ, 9 τέταρτες θέσεις και 5 επιπλέον εισιτήρια για τους Πανελλήνιους Αγώνες, για τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές. Η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσα, συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές της για την άξια εμφάνισή τους, ενώ ταυτόχρονα, ο προπονητής τους Λαζαρίδης Βασίλης δήλωσε ότι έχουμε να περιμένουμε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Την αποστολή επίσης συνόδευσαν οι προπονητές Τριανταφυλλίδης Γιώργος και Τριανταφυλλίδου Ελευθερία, καθώς και ο έφορος Εξηντάρας Μιχάλης και η γραμματέας του συλλόγου Καρατσιώλη Ευανθία.