Η Δήμαρχος Βέροιας συγχαίρει τον Εμπορικό κόσμο της Βέροιας. Συγκεκριμένα το συγχαρητήριο αναφέρει:

“Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Εμπορικό κόσμο της Βέροιας, που με πολλές και ποικίλες πρωτοβουλίες προσπαθούν να ομορφύνουν τους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Ο Δήμος στάθηκε αρωγός σε ότι βοήθεια ζητήθηκε και η συνεργασία με τους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται στο τοπικό εμπόριο υπήρξε άψογη στο μέτρο του δυνατού και εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης που απειλεί να παγώσει την αγορά σε βαθμό εξόντωσης.

Οι πρωτοβουλίες και η συνεργασία των ανθρώπων της αγοράς στη Βέροια είναι μια ηχηρή απόδειξη ότι τα ισχυρότερα όπλα της κοινωνίας ενάντια στην μιζέρια της εποχής των μνημονίων είναι η αλληλεγγύη η συνεργασία, η αλληλοκατανόηση.

Το πνεύμα αλληλεγγύης που με επιμονή καλλιεργεί ο Δήμος μας όλα αυτά τα χρόνια με συμπαραστάτες τους ίδιους τους πολίτες, βγάζει βλαστούς και δίνει καρπούς χάρη στην δυναμική των ανθρώπων που βιώνουν την σκληρή καθημερινότητα.

Η δυναμική του εμπορικού κόσμου της Βέροιας, του Συλλόγου τους και καθενός βιοπαλαιστή της αγοράς, ας γίνει παράδειγμα για όλους.

Καλώ τους συμπολίτες μας να στηρίζουν την τοπική αγορά, συμβάλλοντας στην υγεία της τοπικής οικονομίας που επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τα νοικοκυριά μας”.