Η 29η Διεθνής Εκθεση Τουρισμού «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2013» θα πραγματοποιηθεί φέτος από 21 έως 24 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.

Οι διοργανωτές της Εκθεσης φιλοδοξούν να ξεπεράσουν τα περσινά θετικά αποτελέσματα, τα οποία με λίγα λόγια ήταν :

– 300% αύξηση σε συμμετοχή ξενοδοχείων

– 18% αύξηση της επισκεψιμότητας

– 100 φιλοξενούμενοι επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο

– 1.800 προκαθορισμένες συναντήσεις επαγγελματιών του τουρισμού

– 8 συμμετοχές Περιφερειών της χώρας

– Πάνω από 20 παράλληλες εκδηλώσεις

Η διοργάνωση της Εκθεσης φέτος στοχεύει στην αύξηση της ποιότητας αλλά ποσότητας των μεγεθών της, καλώντας σε συνεργασία όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε να δοθεί μια νέα ώθηση στη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον Τουρισμό.

Η Ημαθία θα συμμετέχει στην Εκθεση μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Π.Κ.Μ. , στο κτίριο 15 της Εκθεσης. Στο περίπτερο θα διανέμεται ενημερωτικό διαφημιστικό υλικό, θα λειτουργούν οθόνες plasma στις οποίες θα παρουσιάζονται τα τουριστικά ενδιαφέροντα της περιοχής κ.λ.π.

Την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας του περιπτέρου θα έχει ο κ. Γιώργος Σαλιάγκας, υπεύθ. Τουρισμού της Π.Ε. και στα εγκαίνια της Εκθεσης την Πέμπτη 21/11 στις 18.00΄μ.μ. θα παραβρεθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα έχει συναντήσεις στο περίπτερο με δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού.

Η Π.Ε. Ημαθίας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμους, Ενώσεις κ.ά.) και επαγγελματίες να συμμετέχουν ενεργά στην Εκθεση, προβάλλοντας και προωθώντας τα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτουν.