Εγκαινιάστηκε στις 5.30 το απόγευμα το Σάββατο το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας που στεγάζεται στο δωρηθέν απο την Κορνηλία Καραναστάση Κούσιου, διαμέρισμα (δίπλα στον Αγιο Πατάπιο).

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν η Δήμαρχος Χαρούλα Ουλσουτζόγλου και η Γ.Γ Ισότητας Β.Κόλλια, μαζί με την Γ.Γ. Πρόνοιας κ. Μπέκα και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ν. Μαυροκεφαλίδη.Τον κόσμο καλωσόρισε η ψυχολόγος Αν. Μαρασλή, ενώ μίλησαν τόσο για το Κέντρο και την κοινωνική πολιτική του Δήμου,όσο και για τα φαινόμενα βίας κατα των γυναικών που παρατηρούνται κυρίως απο τον σύντροφο ή τον φίλο τους,η δήμαρχος, η γ. γρ. ισότητας που μετέφερε και το μήνυμα του αν. υπουργού εσωτερικών Λ. Γρηγοράκου, η γ.γρ. Πρόνοιας και η πρόεδρος του συλλόγου “Ερασμος” Ελ. Παπαδοπούλου.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων, εργαζόμενοι στις δημοτικές δομές και φίλοι του Κέντρου, το οποίο θα λειτουργεί απο Δευτέρα έως Παρασκευή απο τις 8.00π.μ εως τις 3.00 το μεσημέρι.

Πηγή: laos-epea.gr