Πρεμιέρα σήμερα για το Call of duty ghosts. Έχουν περάσει πολλά χρόνια (10 χρόνια) από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο COD, ξεκινώντας με την έκδοση του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και συνεχίζοντας στο πέρασμα του χρόνου με εκδόσεις που η κάθε μία είχε κάτι μοναδικό να προσφέρει. Οι σύγχρονες εκδόσεις του Call of duty modern warfare έδειχναν ότι το παιχνίδι αυτό έχει κάνει τον κύκλο του, αλλά οι δημιουργοί του μας διέψευσαν για άλλη μία φορά με το Call of duty Ghosts. Ατμοσφαιρικά τοπία, νέες προσθήκες και υποβρύχιες σκηνές ενώ ο φωτισμός είναι άκρως βελτιωμένος.

-Μέχρι και σκύλο (Riley) έχει ο ήρωας που τον βοηθάει στις αποστολές! με πολλά gadget και extras! – το οποίο μου θύμισε το shinobi II (για τους παλιούς)

Διαλυμένα τοπία, πόλεις φαντάσματα καθώς τα πάντα έχουν καταστραφεί και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Ένα παιχνίδι το οποίο θα σας κρατήσει για πολλές ώρες στο πεδίο της μάχης. Ενώ υπάρχει και Allien mode. Σε προηγούμενες εκδόσεις δεν ξεχνάμε το Zombie mode το οποίο εγώ προσωπικά καταχάρηκα εξίσου όσο και το παιχνίδι το ίδιο.

Και να μην ξεχνάμε το multiplayer mode όπου εκεί είναι η πραγματική απόλαυση (όπως και σε κάθε παιχνίδι που μπορείς να παίζεις με άλλους παίκτες ανά τον κόσμο)

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα cinematics του παιχνιδιού από μόνα τους είναι μία ξεχωριστή κατηγορία και πραγματικά αξίζει να αφιερώσετε τον χρόνο να τα απολαύσετε όλα!.

Στο βάθρο των νικητών ίσως είναι το παιχνίδι που θα πιάσει την πρωτιά. Το ευχάριστο είναι ότι ο τρόπος χειρισμού θα σας είναι οικείος αν έχετε παίξει τις προηγούμενες εκδόσεις.

Περιμένω τα σχόλιά και τις εντυπώσεις σας από όσους παίξετε το παιχνίδι.

 

ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Γενική Αξιολόγηση
Κάθε Μέρα
Κάθε Μέρα ειδήσεις από τη Βέροια, Ελλάδα, Κόσμο
call-duty-ghostsΔιαλυμένα τοπία, πόλεις φαντάσματα καθώς τα πάντα έχουν καταστραφεί και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.