Ήρθε το Sequel και μάλιστα είναι αντάξιος διάδοχος των προηγούμενων εκδόσεων. Γραφικά, διάλογοι, ατμόσφαιρα, ρεαλιστικός φωτισμός και μαγευτικά τοπία είναι μόνο μερικά από τα ατού του Black Flag. Το Assasin’s Creed δεν ξεχνά τις ρίζες του και βλέπουμε -όπως ήταν αναμενόμενο- πόλεις γεμάτες στέγες οι οποίες περιμένουν εξερεύνηση και αναρρίχηση. Τα πολιτικά διεφθαρμένα πρόσωπα που πρέπει να δολοφονηθούν για την πάταξη της διαφθοράς.

Πλούσιοι σε λεπτομέρεια κόσμοι περιμένουν να εξερευνηθούν με ατμοσφαιρικά τοπία, υποβρύχιες εξερευνήσεις -προσοχή γιατί ο αέρας τελειώνει γρήγορα- ναυαγίων με τους καρχαρίες να κολυμπούν δίπλα από τον ήρωά μας. Πρόκειται πραγματικά για μία υπερπαραγωγή της Ubisoft.

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό feature του παιχνιδιού είναι οι πλοήγηση με καράβι το οποίο θα πρέπει να αναβαθμιστεί. Αναβαθμίσεις στα παιχνίδια σημαίνει ότι πρέπει να συγκεντρωθούν χρυσός, υλικά, ανθρώπινο δυναμικό. Το ωραίο στην υπόθεση είναι πως μπορείτε να εντοπίζετε καράβια διαλυμένα καταμεσής της θάλασσας και να μεγαλώνετε το πλήρωμά σας περισυλλέγοντας τους ναυτικούς που θα βρίσκετε.

Και ποιος ο λόγος να υπάρχουν καράβια, ναύτες και πλοήγηση αν δεν υπάρχουν ναυμαχίες με πειρατικό στυλ. Ρίξτε οβίδες -και αποφύγετε τον αντιπάλων- για να διαλύσετε τα αντίπαλα πλοία ή πλευρίστε τα εχθρικά πλοία και σκοτώστε τους αξιωματικούς για περισσότερα κέρδη και λάφυρα.

ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Γραφικά
Ήχος
Gameplay
Κάθε Μέρα
Κάθε Μέρα ειδήσεις από τη Βέροια, Ελλάδα, Κόσμο
assassins-creed-4-black-flagΚαι ποιος ο λόγος να υπάρχουν καράβια, ναύτες και πλοήγηση αν δεν υπάρχουν ναυμαχίες με πειρατικό στυλ. Ρίξτε οβίδες -και αποφύγετε τον αντιπάλων- για να διαλύσετε τα αντίπαλα πλοία ή πλευρίστε τα εχθρικά πλοία και σκοτώστε τους αξιωματικούς για περισσότερα κέρδη και λάφυρα.