Δεν αμφισβητεί κανείς ότι τα κραταιά κοινωνικά δίκτυα της εποχής μας μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε γούστο ή hobby των χρηστών, αλλά σίγουρα είναι εύκολο να χαθεί κανείς μέσα σε τόση πληροφορία. Κατά καιρούς μαθαίνουμε για διάφορα κοινωνικά δίκτυα ειδικού ενδιαφέροντος όπως τα Duxter και Raptr (για gamers), το Ptch (για δημιουργία slideshows) και το Bantr (για ποδοσφαιρόφιλους), και τώρα ενημερωθήκαμε για το Famecook, το οποίο αφορά όσους αγαπούν τη μαγειρική και το φαγητό!

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου και video-παρουσίαση:

Σας καλωσορίζουμε στο Famecook.comτο μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης για όσους αγαπούν την μαγειρική και το φαγητό!

Στο Famecook μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας συνταγές, να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας σεφ, να κάνετε νέους φίλους και να μοιραστείτε μαζί τους τις συνταγές σας!

Είτε ασχολείστε με την μαγειρική ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, γίνετε μέλος της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας που μοιράζεται ένα μεγάλο πάθος. Το πάθος για την μαγειρική.

Ποτέ η εύρεση συνταγών δεν ήταν πιο διασκεδαστική! Αναζητήστε συνταγές με βάση το φαγητό, επιλέξτε με βάση το υλικό ή απλά βρείτε αυτό που τραβάει η όρεξη σας στις συνταγές των φίλων σας!

Ανεβάστε posts, φωτογραφίες, videos ή δημιουργήστε μια Fame Page για τον αγαπημένο σας σεφ, το αγαπημένο σας εστιατόριο ή οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει. To Famecook σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να απογειώσετε την κουζίνα σας και να αποκτήσει τους θαυμαστές που της αξίζουν!

Η μαγειρική είναι πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Famecook!

http://www.youtube.com/watch?v=EPj6EKui_Yk

Πηγή: techgear.gr