Ο  Γιάννης Παπαγιάννης, υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, κατόπιν καταγγελίας που δέχτηκε και προσωπικής αυτοψίας του ιδίου, προέβη στο παρακάτω σχόλιο:

skoupidia«Η κατάσταση με την αδιαφορία των υπευθύνων για τη μόλυνση του περιβάλλοντος έχει ξεπεράσει τα όρια της αδράνειας και του ωχαδερφισμού και δημιουργεί πλέον καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον και την υγεία όλων μας.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στην περιοχή του Τριποτάμου όπου επί μήνες συσσωρεύονται βλαβερά και τοξικά απόβλητα τα οποία δυστυχώς βρίσκονται στις όχθες του παρακείμενου ποταμού. Το αποτέλεσμα είναι αυτονόητο. Τα τοξικά και βλαβερά απόβλητα διαβρώνουν το έδαφος, οδηγούνται στο ποτάμι και από εκεί διασχίζουν όλη την πόλη της Βέροιας και καταλήγουν στο «κανάλι 66».

Πρέπει σήμερα κιόλας, ανεξαρτήτως νομικών ευθυνών, με κατεπείγουσα πολιτική απόφαση των υπευθύνων, να καθαριστεί ο τόπος χωρίς καμία καθυστέρηση, αν δε θέλουμε να πάσχουμε από ζοφερές ασθένειες και να θρηνούμε θύματα εξαιτίας της μόλυνσης του περιβάλλοντος».