Η Δήμαρχος Βέροιας κα Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας , κ. Παύλου Παυλίδη και της υπεύθυνης του προγράμματος του ΚΗΦΗ κ. Αλαμπορινού Λευκής , στα γραφεία του ΚΗΦΗ, όπου έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα στήριξης ηλικιωμένων-μη δυνάμενους να αυτοεξυπηρετηθούν πλήρως,

xaroula_paulidisμε σκοπό τόσο την εξυπηρέτηση των ιδίων αλλά και τη διευκόλυνση των οικείων τους, για την ενσωμάτωσή τους στον ενεργό εργασιακά πληθυσμό, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής με την ισότιμη πρόσβαση όλων στην αγορά εργασίας & την πρόληψη φαινόμενων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε το ΝΠΔΔ για την συνέχιση του προγράμματος και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό. Ο πρόεδρος ευχαρίστησε την Δήμαρχο για την παρουσία της και ζήτησε μέσω του τύπου, όσοι γνωρίζουν άτομα που ανήκουν στην προαναφερόμενη ομάδα ωφελουμένων και αδυνατούν για οποιοδήποτε λόγο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, να ενημερώσουν το ΚΑΠΑ, ώστε αυτή να μεριμνήσει για την προσέγγισή τους.

Να επισημανθεί ότι οι ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι 16/9 αλλά το ΚΗΦΗ δέχεται αιτήσεις όλο το χρόνο.

Τηλ. Κ.Η.Φ.Η.:2331073618 – 2331028277.