Επιβάτης του μοιραίου τρόλεϊ αποκάλυψε πως υπήρξε συμπλοκή μέσα στο όχημα, ο οδηγός πήρε το μέρος του ελεγκτή και ο 19άχρονος βρέθηκε εκτός τρόλεϊ χωρίς όμως να ανοίξει ο ίδιος την πόρτα. Μάλιστα ξέσπασε γιατί όπως είπε και εκείνη και άλλοι επιβάτες προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το εισιτήριο του νεαρού κάτι που ο ελεγκτής αρνήθηκε.

47422-105690Η διοίκηση της ΟΣΥ διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής του οχήματος.

Εν τω μεταξύ νέες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου του 19χρονου επιβάτη του τρόλεϊ έρχονται στη δημοσιότητα μετά την πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. Οι ελεγκτές επιθεώρησαν το τρόλεϊ προκειμένου να εξακριβώσουν τι διαδικασία ανοίγματος της πόρτας και το ποιος πάτησε το μπουτόν κινδύνου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr που επικαλείται δικαστικές πληροφορίες στο πόρισμα των ελεγκτών μεταξύ άλλων φέρεται να αναφέρεται πως «ο 19άχρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να του “πιάσει” το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί έπεσε».

http://www.youtube.com/watch?v=apYBM0nPdfE

Πηγή: athensvoice.gr