Κατεβάζουν ρολά οι δήμοι όλης της χώρας αυτή την εβδομάδα.  Οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν αύριο Δευτέρα 15/7 και θα κορυφωθούν Τρίτη 16/7 σε όλη την Ελλάδα.

apergiaΤο σίγουρο είναι ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη αλλά και ενδιαφέρουσα καθώς οι εργαζόμενοι των τοπικών αυτοδιοικήσεων δείχνουν έτοιμοι να βρεθούν αντιμέτωποι με την κυβέρνηση και τις αποφάσεις που έχει αυτή πάρει την προηγούμενη εβδομάδα.

Την Δευτέρας οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, αλλά και γενικά σε όλη τη χώρα. Επίσης το βράδυ της ίδια μέρας, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετέχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί και μουσική συναυλία.

Ωστόσο την Τρίτη, θα “αποδιοργανωθεί”  η χώρα καθώς η  ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα κάνουν γενική απεργία και μόνο με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ. Για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη. Την ίδια ημέρα, θα μείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι δήμοι.