Από τον Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας κ.Αθανάσιο Κούγκα ανακοινώθηκε προς τους καταστηματάρχες ότι η διαγράμμιση των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων θα γίνει από την Τετάρτη 17/7. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

diagramisi“Στα πλαίσια εφαρμογής της αριθ. 206/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά κανονισμό χρήσης πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Αλεξάνδρειας, από την Τετάρτη 17/7/2013 τα συνεργεία του Δήμου θα προβούν στην διαγράμμιση των πεζοδρομίων και των κοινοχρήστων χώρων, προκειμένου να γίνουν σαφή τα όρια εντός των οποίων οι καταστηματάρχες θα έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων, εμπορευμάτων κ.λ.π., ύστερα από χορήγηση της προβλεπόμενης άδειας χρήσης από τον Δήμο.

Παρακαλούνται οι καταστηματάρχες να διευκολύνουν τα συνεργεία στο έργο τους, επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας, σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να προβεί στις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Οι καταστηματάρχες μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της αριθ. 206/2013 απόφασης του Δ.Σ. ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα του Δ.Αλεξάνδρειας: www.alexandria.gr”.